Kdo pa danes še dela 2.0 turbo motorje? Audi? Mercedes? Ostalo vse na 1.5 mlinčkih. Če iščem avto 2017 letnik in naprej, bencin, ročni menjalnik, vsaj 150 konjev in vsaj 1.8l prostornine, po možnosti limuzino... Nimam neke strašne izbire. Padem ravno v ta trend SUV 1.5 avtomatikov 🙄
Da, se razumemo. Ko je govora o vožnji v Vrhniški klanec je govora o vožnji v šesti brzini.Tako, da ne primerjati ročnega in avtomatskega menjalnika, kjer avtomatski menja v nižjo brzino ali dve.
Ne bo držalo, no vsaj pri moji mazdi ne menja v nižjo , če upočasnim pred klancem na 130 in dam po gasu pa tja do 180
Če govoriš pa specifično o cx-30 pa pol pozabi kaj sem napisal, ker jo še nisem peljal nevem kako deluje
Ja in u četrti mi penzijonisti limajo slike starih telefonov za katere me boli kurac namest, da bi odgovorili na moje prvotno vprašanje...
pred 1 minuto je NevLado napisal:
Hja, si hotu rečt da v eni temi debata o tem, kako ima G140 premalo konjev, potem v drugi temi debata o tem, kako se gume slabo držijo ceste in gremo vsi pošrek po mokrem, v tretji temi pa debata o 5,5 litra porabe na 100,.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Spletno preimenovat v www.debate-si.net
Povezava za deljenje
Deli na druge strani