Šel ko žival, ampak malo ga je vleklo v levo. Sem povedal lastniku. Tudi on je opažal potem, da ga vleče. Naslednji dan je šel na servis in je v RFT gumi bil vijak in je pustla.
Seveda.
Saj sem že prej napisal, da so moje gume noter nagnjene.
Torej je podvozje nastavljeno za športnost. S tem pa pač se pojavijo drugi kompromisi.
Avto je športen, tako sa težko rečeš, da niso za ta avto najbolj primerne športne gume. Sploh ker so prva vgradnja.
Napisal sem, da niso za vsak avto ne pa za tvojga.....
Žal še bolj je pa hudo, da folk ne spregleda. Pa sej WW2 spet ni tako daleč nazaj, da bi pozabili kaj se je dogajalo takrat. Je špa tako, da žabo se počasi kuha, da ne opazi, da je nekaj hudo narobe... in ja zgleda, da smo mi ta žaba.
Tak warmongering v EU ni bil viden še nikoli in mene je osebno prekleto strah, kaj nam mislijo zakuhat. In kje so zdaj raznorazne aktivistične skupine. Za vsak pasji drekec protestirajo zdaj pa je dejasnko čas za vseevropski protest so pa tiho kot miške, kot, da smo se vsi sprijaznili, da gremo spet v vojno za interese elit in bogatašov.
Torej, na kateri energent se bomo vozil? Na dizl se bomo! Vsaj glede na to, da se v opuščene nemške avtomobilske tovarne seli vojaška industrija. Med posameznimi modeli vozil bodo razlike samo v debelini oklepov in oborožitveni opremi.
Butasti Nemci se v 100 letih niso naučili nič. Svojo gospodarsko krizo gredo reševat na enak način kot jo je Hitler.
Butasti Slovenci jim bomo pri tem seveda pomagali, tako kot smo jim pomagali reševati nemške banke ko so se zagemblale v Grčiji.
Tako kot sem že napisal v drugi temi, mazda je dobla F1 Asymmetric 6 in kaj tam nisem povedal je, da tulijo pri 85 km/h in 95 km/h danes stestiram še višje hitrosti
Aja pa lepijo nenormalno vsako smet mi zdej pobirajo, huj k zimske
Zato pa tulijo, ker so mehke. Asymmetric so vedno bile bolj glasne, tudi F1 tuli.... 🫣
Ja zadnjo vožnjo po minutah neglede kako dolga vožnja je. Desno koliko je povprečna za to isto vožnjo, spodaj pa povprečje zadnjih 5 voženj po resetu. 😉
Danes imaš na izbiro tudi kaj takega… res pa je, da so to večinoma kitajci… recimo DONGFENG Box… če upoštevaš subvencijo pride nekje slabih 17K € … Pa verjetno se še kakšen najde…
Sestra ga ima in je z njim prav zadovoljna🤗. Služi svojemu namenu. Služba in nazaj pa malo po mestu sem in tja pa zvečer priklop na sončnico pa je..... . Dobila je še 500€ promocijskega popusta za prvega kupca pri Avto MLACAR in zimske KUMHO gume. 🤗😉
Torej, če grem na daljšo vožnjo z več postanki (na morje in nazaj...), ni variante, da bi videli skupno prevoženo razdaljo, povprečno porabo, morda še čas trajanja vožnje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče je pa Dinota pod havbo zaznala... 😁🫣😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani