Za info - olje in filter s(m)o ta teden zamenjali. Barva olja je bila po 190k km rjavkasta, dale? od za?gane, menjanega je bilo 3 litre, kolikor se ga je brez prisile izcedilo. Filter je bil skoraj brez depozitov, magnet pa le z nekaj drobnimi delci. Izgleda, da gre ob normalni vo?nji za zelo zanesljiv sistem menjalnika.
Jaz imam okoli 6,5. Zelo me?ano mesto/relacije, po avtocesti ponavadi tempomat 120-140, bolj odvisno od prometa kot razpolo?enja. Avtomatik je res fantasti?en. Sedaj s sve?im oljem pa sploh
Cajhna v Dolu lahko tudi jaz le pohvalim. Zelo profesionalno in po?teno mi je rihtal (oz. zadnjih nekaj let ohranjal pri ?ivljenju) biv?o Vectro. Le delavnice se ne sme? ustra?iti ob prvem obisku
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glede preoblačenja volana na fotografiji od Janez007 - kdo in za koliko to naredi? Moja 7 let stara M6 bo to kmalu potrebovala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani