ker men so pokazal nek filter , ki naj bi bil klima filter a obliko ma ko kovinska palca dolzine 30 cm debela pa nekje 1,5 cmja , neki njim z ni jasn ne men ni jasn ka so mi pokazal
Hehe to pa vrjamem ja da se udobje zmanjsa s sportnimi fedri. Kako pa prides na trajekt ? Imas deske v prtljazniku . Kar se pa top opreme tice sta si pa enaki. GT gre za bolj poslovno razlicico med tem ko gre GTA za sportno razlicico ( kromaste zadnje luci, lip spoiler, aerodinamicni odbijac, prag, maska itd.). Ful oprema bi v tem primeru bila GT NAVI ali pa GTA navi. Pac samo se navigacija ti manjka do top opreme.
mah tist ekran mi ni tak vazn , najbol pogresam sibedah
ja nvm al so to prej rihtal ampak ima sportno podvozje kar se vidi ko se parkiram zram kake enake mazde in je moja ocitnk bolj nizka , se pr mehanikj nisem mogu na rampo zapeljay ker drgac bi tk spredno masko odtrgu.
zadnic k sm biu pr mehaniku pa sm meu dvigjen avto sm vidu sa ma sportne fedre eibach mislim da je reku
se upravicujem za tiskarske napake sam sem na furi pa zram na cesto gledam
za prejsn avto sm nabavu vse potrebno pa 8l olja liquidmoly al kaj je pac top olje pa sm dau za ves material 75 euro pa 20 euro za delo da mi je zamenju vse
me zanima ce je kdo v okolici celja , ki se spozna na to da bi mi preveril delovanje ?ob in ?e je mo?no preventivno nastavil da pravilno delujejo ter ro?no spor?il proces DPF filtra. ?? hvala
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
danes zamenju olje,filter razen enega mi ni uspel zamenjat ker nism glih nek mehanik
kako se menja naftni filter na mazdi 6 2008 ?
a more? res vse okol odsraufat da prides zram ?
al se da sam webasto pa pol prides zram al je kak laznji nacin pa nc ni treba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani