Predlagam, da pokli?e? po uradnih servisih, namre?, ko so meni menjali zadnji odbija? (na trojki), so me vpra?ali ?e ?elim starega odnesti, ali pa ga oni obdr?ijo (dolo?en ?as, zaradi zavarovalnice), ter kasneje vr?ejo stran. Odbija? je bil samo opraskan, ter malo udrt, ker je bil kasko so ga zamenjali, druga?e pa bi ga popravili.
Lahko, da kaj podobnega najde? in popravi?.
Pozdrav!
Sej ravno takega iscem.
Rahlo poskodovanega (se bolje sploh neposkodovanega). Popravil bi pa oba; "novega" in mojega. In bi imel dva. In pol se lahko dogaja karkoli v LJ
Doma je sicer Mazda3, ampak z TX opremo. Tako da ti ne morem pomagat, ker vse dela. Ne bom pa poskusal ugasnit
Ne bom se delal pametnega, ker ne pozna "medcelinskih" razlik med takorekoc enakimi avtomobili.
Po mojim podatkih v ameriki 1.6 L motor ni niti dobavljiv. Je pa 2.0 in pa 2.3. Mozno sicer je, da "user relation" elerktronika je enaka pri vseh Mazdicah3. Ni pa verjetno.
Poglej recimo banalni primer npr. Fiat Brava in Fiat Brava GT. Sestavni deli na GT aramturki sploh niso komaptibilni z ostalimi paketi opremljenosti.
Kar se mene tice, racualnika ne bi niti bilo. Edina funkcija, ki mi je vsec je ta, da ti pokaze kolk km lahko naredis pri doloceni kapaciteti goriva pri dolocenem rezimu voznje. Pa se tega ne bi blo treba
?e ja, potem je to moja biv?a... lasnitk pa ?al ni ?lan foruma...
Nekaj takega bo pa res Nalepke mazda foruma pa nima vec.
No ta lastnik je bil se bolj bogi danes na odpadu. On ni znal ene besede italjansko, jest jih znam 10 vec .
Ampak sefe na odpadu je nekaj drkal in nadiral vsakega, ki je spregovoril kaj po slovensko. Sem ga pogledal in uporabil "moje znanje italjanskega jezika" ter odsel.
ker lahko da je od KAALmana, druga?e sem jo prej?nji teden videl v LJ za Be?igradom.
Kaj pa po?ne tam?
Je naprodaj?
Je cela ali karambolirana?
Ne ne!
Cela je. Avto je bil na parkiriscu - med obiskovalci odpada
Zal nisem bil prav nic pozoren, ker me je tisti mozicek na odpadu razpizdu . Pol sem mu nekaj rekel, zato, da sem si duso olajsal in odsel. Z vsakim tujcem, ki sem se pogovarjal danes, so bili sitni, nervozni al pa zivcni .
Tako, da v celem dnevu nisem dost naredil, ker enostavni nisem hotel imet opravka z ljudmi, ki so me spravljali v slabo voljo
Lahko pa povem, da je imel belo nalepko "zoom-zoom" na desnem boku, zadni del (za vrati).
In mi je enostavno vsec; speces po mapah in poslusas po mapah. Bere tudi CD-RW je, tako da jest imam samo vec ali manj samo en CD v avtu. In ce imas urejene ID3v1/v2 podatke, jih lahko tudi beres.
Predkratkim sem moral uveljavljat zahtevek za placilo iz kasko zavarovanja. Avto je bil zavarovan pri Slovenici. Moram reci, da sem naletel na dobrega cenilca. Dva dni po nesreci je cenilec dobil papirje, prisel avto pogledat cez dva dni sva se slisala, da mi pove "sodbo", in cez cca 5 dni je bil denar nakazan na TRR racun.
Ima pa frend cist druge izkusnje z njegovim kolegom, ki mu je rihtal izplacilo 4 mesece.
Bodi previden. Slovenija je itak zadost majhna, da se lahko spoprijateljis bodisi z agentom bodisi s cenilcem .
Eno je vplacat premijo po ugodni cenah, drugo je pa vse zavlacevanje in branje med vrsticami, ko je treba denar izplacat.
Ne vem pa kaj silis oceta, da bi kupil vecji avto, ce si pa zeli manjsega. In nova Yariska sploh ni tako majhen avto.
Obremenjenost z avtomobilskimi razredi je samo v glavi lastnikov in glavah sosedov biggrin.gif
--------------------------------
s tem se pa res ne morem strinjati - se ?e nisem peljal z avtomobilom A ali B segmenta, ki bi bil udoben in tudi Yariska ni nobena izjema. Jo ima mama moje drage pa lahko re?em, da za mojo postavo to ni avto s katerim bi vsak dan delal 100+ kilometrov, tako da je prekleto pomembna tudi velikost avtomobila pa ?e najmanj zaradi sosedov, ker me ba? boli kurec kaj si oni mislijo in tudi jaz ne razmi?ljam o njihovih avtih.
Vredi!
Naj bo pomembna velikost in se veliko drugih stvari.
Ampak ne vidis kaj sem napisal; ce zeli oce Yaris, naj si jo kupi. Samo to sem dejal.
Verjetno bi bilo ?e najmanj ?kode ?e bi jo direkt nabasal! :ne vem:
Verjetno res. Ce ne drugace bi se mi tudi bolj splacalo, ker sem imel kasko dodatek proti divjadi.
Reagiral sem kot sem.
Zdej me pa boli k.... Drugic bodo pa klobase letele okol
Modrost vecera: "Eno je biti ljubitelj vsega naravnega, drugo je pa biti ekonomomist."
Glavno da si ti cel.......mazda je opravila svoje delo z odliko.
Ja to pa res. Cel pa sem. Avto je pa spica. Priporocam za sminakanje po cestah, kot tudi za prevracanje
Jeba je, da sem bil na avto bolj navezan, kot na punco s katero fant hodi 2-3 mesece hehehe
---------------------------------
Samo....
... ne boste verjeli.
Ko ima hudic mlade, jih ima dosti.
Dan pozneje se peljem z mojo rdeco formulo FFFord Fiesto do avtokleparja pogledat mojo ustvarjalnost. In kr na lepem.... pufffff in komaj se pripeljem na sos na avtocesti
En ventil je pocil in prebil bat 3. In olje spric spric pric in bel dim. Pocutil sem se kot Raikonen v "najboljsih" Mercerdesovih dneh.
Skratka... v dobrih 13h mi je sel cel vozni park v 3 P.M.
Ne se cudit uram ob katerih pisem - zadnje dni pac slabo spim.
Moram reci, da nasa Mazdica 3 nima vecjih problemov oz. v dveh letih se je pojavil samo en problem; in to je bil luft v pomiku stekla v voznikovih vratih. Na seervisu so ga odpravili.
Ne vem pa kaj silis oceta, da bi kupil vecji avto, ce si pa zeli manjsega. In nova Yariska sploh ni tako majhen avto.
Obremenjenost z avtomobilskimi razredi je samo v glavi lastnikov in glavah sosedov
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdrav!
Sej ravno takega iscem.
Rahlo poskodovanega (se bolje sploh neposkodovanega). Popravil bi pa oba; "novega" in mojega. In bi imel dva. In pol se lahko dogaja karkoli v LJ
LP Lenuh007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani