Skoči na vsebino
Mazda 3 facelift odbijac
Napisano

Predlagam, da pokli?e? po uradnih servisih, namre?, ko so meni menjali zadnji odbija? (na trojki), so me vpra?ali ?e ?elim starega odnesti, ali pa ga oni obdr?ijo (dolo?en ?as, zaradi zavarovalnice), ter kasneje vr?ejo stran. Odbija? je bil samo opraskan, ter malo udrt, ker je bil kasko so ga zamenjali, druga?e pa bi ga popravili.

Lahko, da kaj podobnega najde? in popravi?.

Pozdrav!

Sej ravno takega iscem.

Rahlo poskodovanega (se bolje sploh neposkodovanega). Popravil bi pa oba; "novega" in mojega. In bi imel dva. In pol se lahko dogaja karkoli v LJ :D

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 facelift odbijac
Napisano

Pozdrav!

Ze precej casa je kar sem zadnjic oglasil na tem forumu - oz. na kateremkoli forumu.

Skratka....

... iscem prednji odbija? za mojo Mazdico 3.

Barva ni vazna. Vazno je, da ni prevec poskodovan.

Ce kdo kaj ve, me lahko poklice na 040 800 936 ali pusti PM na tem forumu.

Hvala vsem!

Se opravicujem; isce prednji odbijac za Mazdo 3 Sport (5 vratni model).

Hvala!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 facelift odbijac
Napisano

Pozdrav!

Ze precej casa je kar sem zadnjic oglasil na tem forumu - oz. na kateremkoli forumu.

Skratka....

... iscem prednji odbija? za mojo Mazdico 3.

Barva ni vazna. Vazno je, da ni prevec poskodovan.

Ce kdo kaj ve, me lahko poklice na 040 800 936 ali pusti PM na tem forumu.

Hvala vsem!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potovalni ra?unalnik Mazda 3
Napisano

Zivijo!

Doma je sicer Mazda3, ampak z TX opremo. Tako da ti ne morem pomagat, ker vse dela. Ne bom pa poskusal ugasnit :D

Ne bom se delal pametnega, ker ne pozna "medcelinskih" razlik med takorekoc enakimi avtomobili.

Po mojim podatkih v ameriki 1.6 L motor ni niti dobavljiv. Je pa 2.0 in pa 2.3. Mozno sicer je, da "user relation" elerktronika je enaka pri vseh Mazdicah3. Ni pa verjetno.

Poglej recimo banalni primer npr. Fiat Brava in Fiat Brava GT. Sestavni deli na GT aramturki sploh niso komaptibilni z ostalimi paketi opremljenosti.

Kar se mene tice, racualnika ne bi niti bilo. Edina funkcija, ki mi je vsec je ta, da ti pokaze kolk km lahko naredis pri doloceni kapaciteti goriva pri dolocenem rezimu voznje. Pa se tega ne bi blo treba :)

Je pa dobra sminka... moram priznati :bravo:

Aja... tiste inspekcije pa delajo. :danzoman:

Srecno! :D

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odpad Gradisca
Napisano

@Lenuh007: a tale ? :

http://www.kaalman.si/mx-3-1/index.htm

?e ja, potem je to moja biv?a... lasnitk pa ?al ni ?lan foruma...

Nekaj takega bo pa res :bravo: Nalepke mazda foruma pa nima vec.

No ta lastnik je bil se bolj bogi danes na odpadu. On ni znal ene besede italjansko, jest jih znam 10 vec :).

Ampak sefe na odpadu je nekaj drkal in nadiral vsakega, ki je spregovoril kaj po slovensko. Sem ga pogledal in uporabil "moje znanje italjanskega jezika" :D ter odsel.

Bom pocakal, da luna mine :)

No... srecno vsem!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odpad Gradisca
Napisano

ne poznam, KAALman bi pa moral

Sej ne, da je tako pomembno :D.

Samo vedel bi-

?e pa slu?ajno kak?no vidi? na kakem odpadu pa kar na dan z besedo :bravo:

Sicer, danes sem kr nekaj pohajal in bil na dveh odpadih... V splosnem je malo teh.

Danes pa nisem niti bil pozoren na MX-3.

Ce pa kaj zvoham, ti pa javim.

Kaj natancno isces?

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odpad Gradisca
Napisano

a je imela zatemnjeno zadnje steklo?

ker lahko da je od KAALmana, druga?e sem jo prej?nji teden videl v LJ za Be?igradom.

Kaj pa po?ne tam?

Je naprodaj?

Je cela ali karambolirana?

Ne ne!

Cela je. Avto je bil na parkiriscu - med obiskovalci odpada :D

Zal nisem bil prav nic pozoren, ker me je tisti mozicek na odpadu razpizdu :angry: . Pol sem mu nekaj rekel, zato, da sem si duso olajsal in odsel. Z vsakim tujcem, ki sem se pogovarjal danes, so bili sitni, nervozni al pa zivcni :blink: .

Tako, da v celem dnevu nisem dost naredil, ker enostavni nisem hotel imet opravka z ljudmi, ki so me spravljali v slabo voljo :D

Lahko pa povem, da je imel belo nalepko "zoom-zoom" na desnem boku, zadni del (za vrati).

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odpad Gradisca
Napisano

Pozdrav!

Danes, torej v petek, sem bil na odpadu v Gradisci, nedalec od meje z Italijo.

In tam videl eno MX-3, z nalepko "zoom-zoom" z Mursko Soboskega konca.

A je to mogoce kaksen od clanov nasega ljubega foruma :blink: ?

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Eni imamo original CD/MP3 player :D

In mi je enostavno vsec; speces po mapah in poslusas po mapah. Bere tudi CD-RW je, tako da jest imam samo vec ali manj samo en CD v avtu. In ce imas urejene ID3v1/v2 podatke, jih lahko tudi beres.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Pozdrav!

Predkratkim sem moral uveljavljat zahtevek za placilo iz kasko zavarovanja. Avto je bil zavarovan pri Slovenici. Moram reci, da sem naletel na dobrega cenilca. Dva dni po nesreci je cenilec dobil papirje, prisel avto pogledat cez dva dni sva se slisala, da mi pove "sodbo", in cez cca 5 dni je bil denar nakazan na TRR racun.

Ima pa frend cist druge izkusnje z njegovim kolegom, ki mu je rihtal izplacilo 4 mesece.

Bodi previden. Slovenija je itak zadost majhna, da se lahko spoprijateljis bodisi z agentom bodisi s cenilcem :D .

Eno je vplacat premijo po ugodni cenah, drugo je pa vse zavlacevanje in branje med vrsticami, ko je treba denar izplacat.

Srecno :mi pijemoo:

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - od l. 04 dalje
Napisano

Ne vem pa kaj silis oceta, da bi kupil vecji avto, ce si pa zeli manjsega. In nova Yariska sploh ni tako majhen avto.

Obremenjenost z avtomobilskimi razredi je samo v glavi lastnikov in glavah sosedov biggrin.gif

--------------------------------

s tem se pa res ne morem strinjati - se ?e nisem peljal z avtomobilom A ali B segmenta, ki bi bil udoben in tudi Yariska ni nobena izjema. Jo ima mama moje drage pa lahko re?em, da za mojo postavo to ni avto s katerim bi vsak dan delal 100+ kilometrov, tako da je prekleto pomembna tudi velikost avtomobila pa ?e najmanj zaradi sosedov, ker me ba? boli kurec kaj si oni mislijo in tudi jaz ne razmi?ljam o njihovih avtih.

Vredi!

Naj bo pomembna velikost in se veliko drugih stvari.

Ampak ne vidis kaj sem napisal; ce zeli oce Yaris, naj si jo kupi. Samo to sem dejal.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena majn
Napisano

Verjetno bi bilo ?e najmanj ?kode ?e bi jo direkt nabasal! :ne vem:

Verjetno res. Ce ne drugace bi se mi tudi bolj splacalo, ker sem imel kasko dodatek proti divjadi.

Reagiral sem kot sem.

Zdej me pa boli k.... <_< Drugic bodo pa klobase letele okol

Modrost vecera: "Eno je biti ljubitelj vsega naravnega, drugo je pa biti ekonomomist."

Glavno da si ti cel.......mazda je opravila svoje delo z odliko.

Ja to pa res. Cel pa sem. Avto je pa spica. Priporocam za sminakanje po cestah, kot tudi za prevracanje :)

Jeba je, da sem bil na avto bolj navezan, kot na punco s katero fant hodi 2-3 mesece :D hehehe

---------------------------------

Samo....

... ne boste verjeli.

Ko ima hudic mlade, jih ima dosti.

Dan pozneje se peljem z mojo rdeco formulo FFFord Fiesto do avtokleparja pogledat mojo ustvarjalnost. In kr na lepem.... pufffff in komaj se pripeljem na sos na avtocesti

En ventil je pocil in prebil bat 3. In olje spric spric pric in bel dim. Pocutil sem se kot Raikonen v "najboljsih" Mercerdesovih dneh.

Skratka... v dobrih 13h mi je sel cel vozni park v 3 P.M.

Ne se cudit uram ob katerih pisem - zadnje dni pac slabo spim.

Zdej cakam, da bo se kaksna pizdarija....

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena majn
Napisano

Jao,jao,jao..... :( ?koda,ampak glavno,da si celi! :bravo:

Vprasaj me cez kaksen mesec, ker trenutno nisem tega mnenja.

Mislim, da bom spremenil mnenje.

Moram pa reci, da je avto dober... vrata se normalno odpirajo... edin streha je precej nagubana - ampak ne od udarca ampak od obracanja.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena majn
Napisano

Ziv!

Ja... Mazda3, da ne omenim katere barve je bila :D

No skratka... desni ovinek, srna, malo prevec sem zastercal, ko sem jo zagledal...

in potem me je zadek masine prehitel, volan sem zamotal kontra... a ni pomagalo

... z gobcem sem zaril v jarek, prevrnil na levi bok, cez streho in pristanek na desni bok.

Meni nic... ampak prav zares nic... se pocutim kot Solberg :D, airbagi celi, sipe cele, podvozje celo, zadek cel... ostalo pa ne...

Ce koga zanima avto... mu lahko sporocim ko bo narejena cenitev... pojutrisnem najverjetneje.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - od l. 04 dalje
Napisano

Moram reci, da nasa Mazdica 3 nima vecjih problemov oz. v dveh letih se je pojavil samo en problem; in to je bil luft v pomiku stekla v voznikovih vratih. Na seervisu so ga odpravili.

Ne vem pa kaj silis oceta, da bi kupil vecji avto, ce si pa zeli manjsega. In nova Yariska sploh ni tako majhen avto.

Obremenjenost z avtomobilskimi razredi je samo v glavi lastnikov in glavah sosedov :D

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no o rx-8
Napisano

Pozdrav!

Jest vas "sportnikov" oz. "dirkacev" ne razumem najbolj?

Ce kupujes avto kot je Mazda RX-8, raje vprasaj kaksni pospeski so, kako drzi cesto in ceno koliko glav bos obrnil, ko bos peljel mimo mnozice :D

Na usesa mi je prislo, da olje zre. Po mojem je to razlog va wanklu :huh:

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

17" platisca
Napisano

Se moja je tudi letnik 2004,pa mi pi?e v karton?ku ?e 205/50-17 kao dovoljena dimenzija! :whatever: Ne vem kak to,da pri tebi ne bi blo isto... :ne vem:

Res ni!

Ampak ravno danes sem na Mazdi uredil uredil :D

Veeno hvala vsem!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

17" platisca
Napisano

He he,jaz pa :policaj: smo roka tako pa roka tako..... :P:D

A vidva imata 17" ze homolomo??

Moja masina je letnik 2004 in imam samo 15 in 16 v kartoncku in na vratih.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

17" platisca
Napisano

Pozdravljeni!

Imam prosnjo in zelel bi uslogo :D .

Plani za letosnje poletje so temnenj stekel in 17" feltne na Mazdi 3. Temnil bom v roku cca. enega meseca.

Problem nastane pri kolesih. Zdej ne bi sel kupovat 17", ker imam se vedno dober profil na sedajsnih kolesih.

In predvidevam, da bo profila zmanjkalo cca. juilja.

Ker pa homologacija vecjih reci hkrat, manj stane, kot pa vsaka zase, bi homologiral hkrati.

Prosnja:

A bi mi kdo (po moznosti primorec) posodil 17" fetlne za Mazdo3, da bi homologiral?

Ce bi bil res tako super :), naj se mi bodi javi tu ali pa na PM.

Prijaznost bom nagradil :pepsi::cheers::pepsi: :mi pijemoo: !

Hvala za prijaznost!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi med Mazda?i so ?rne ovce
Napisano

jest takih ljudi sploh ne razumem. le kaj jim dogaja v glavi???

Le kako jih ne razmumes; ce pa ima v glavi le pesek in vodo. :P

Salo na stran! Res je zanimivo. Eni ne razlocijo razlike med resnicnostjo in 100KM ter Need for Spidom.

In pol mene vstavil "palicaj" ker sem peljal skoz kraj 56km/h.

Krvavo vratolomne hitrosti, kjer se clovek sploh ne obvlada vec. Kaj sele vozilo. :hohoho:

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.