Skoči na vsebino
dne 30. 10. 2024 ob 15:49 je Haxballer napisal:

Zamenjal akumulator na svoji M3. Vzel sem VARTA akumulator 65AH, 650A BLUE DYNAMIC EFB, N65 (D).

Sem že pozabil, kako je težka ta baterija. Med montažo sem en mini ognjemet povzročil, sicer pa radio seznam, kontakti za klici in vse ostalo je ostalo nespremenjeno. Aja, edino tempomat sem mogel znova vklopit. :D 

Po kakšni ceni si ga dobil? Se dobro obnese? Si samo zamenjal ali si nastavljal še kaj drugega? Je tvoja bencinarka?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano
dne 16. 9. 2024 ob 20:16 je Bini napisal:

Evo, zavarovalnica rešila primer moje nekdanje 3ke.(totalka) 😢

Ponudili so cca 10k€ in avto ostane v lasti, strošek popravila cca 11-12k€.

Ali isplačilo cca 15k€ in je avto njihov. (6let star in 65kkm)

Kaj menite,kaj je boljša varjanta🤔

Ps, prosim brez zajebancije, sem že tako dost jezen. 😤Hvala za mnenja.... :zoom-zoom:

Pozabil prlimat.... 👍

IMG_20240821_144606.jpg

Stolčena pa še zmer lepa. 

Upam, da dobro zrihtaš.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz jih vedno, ko menjam gume malo zbrusim, ker sem pa tja nastane malo površinske rje pa malo našpricam s krownom. Pa so po 5ih letih še kr ok. Je pa seveda treba pazit, da ne špricaš po diskih😁. Blo v planu, da bi jih štrihal pa sem to misel opustil, ker bi bilo najbolje vse dol vzet pa je kr nekaj dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

Ja, res je. Mam zrihtano. Šlo je cca.4,2. Je ravno med obema luknjicama na šipki. Hvala vsem👍

pred 4 urami je NevLado napisal:

Kupi 5 litrov, ker boš pri 10k prevoženih moral doliet spet mal.

Lih na cca 10k.menjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Tole pa neki ne bo štimal. Če si mel 1.6 je blo od 73-75KM. 55-60KM je mel pa motor 1.3. To vem, ker sem mel VW 1.3 v Wartburgu in je takrat bil zapisan v prometni 58KM.

Drži. 1.3 je biu ja👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Moj prvi je bil pa yugo 60 Amerika, je imel števec v miljah in km... 😊

Letel je pa samo 160km/h.... :nevem:

Do 65kkm,ko sem ga prodal nobenih problemow.... 😊😉

A ni bil to yugo florida?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano

Golf 2, 1.6 55 konjičkov letnik 86, bencin. 4 brzine. Sem ga zrihtal, da ni nič teklo od njega potem sem ga pa nabasal v betonsko cev in zgodba je bila končana. Bla ledena cesta. Števec kilometrov je šel do 100 tisoč zavrtel se je pa 3x😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Imam na "sport" ker je tako pač bilo a kljub temu ni to to. Očitno se bo trba navadit na to, da ignoriraš nasvete računalnika in pelješ po dobrem starem občutku.... 👍😉

Malo me moti tudi, da v 6ti pri 110-120 na AC, ko hočeš pospešit nima bogve kaj pospeškov ☹️ in da se zgane bolj počasi tako, da tale stroj rabi obrate, če hočeš, da kam gre..... 👍 

Oprostite, ker sem zasmetil tole CX-30 temo s tole nepremičino od Passata... 😊😂😉(hec) 👍

Sm že mislil, da o svoji mašini govoriš😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.