Skoči na vsebino

Po dolgem premisleku sem se odlo?il, da ne bom vgradil park senzorjev in navigacije ampak si bom nabavil android avtoradio in kamero. Ali mogo?e veste, ?e kater android avtoradio podpira vgradnjo dveh kamer (spredi in zadaj)?

Hvala vsakemu posamezniku za odgovor in sodelovanje pri debati. Veliko ste mi pomagali.

LP!
Branko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvala vsem za odgovore. Super ste, malo ste mi raz?irili obzorja :)

Bojim se, da v mojem primeru za navigacijo manjka ?e ?italec kartice.  Tukaj sem na?el kaj potrebujem. ?al pa se tega ne da ve? dobiti pri temu ponudniku. Ali kdo od vas pozna kako online trgovino za mazdo v tujini?

https://car-solutions.com/en/oem-navigation-for-mazda-nb1-head-units.php

Za senzorje sem pa klical SIMONS Kamnik in vpra?al za vgradnjo sprednjih in zadnjih senzorjev. Omenil je ceno 500? kar sem skoraj ?e pri ceni originalnih senzorjev, ki jih je zgoraj prilepil Aless. Ali poznate kakega mehanika, ki bi mi vgradil originalne senzorje v moj avto. Po mo?nosti da ni uradni servis zaradi vi?jega stro?ka storitve.

Hvala ?e enkrat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni!

Pred slabim mesecem sem postal ponosni lastnik Mazde 6, letnik 2014, dizel, 2.2 150 KM, avtomatski menjalnik. Z avtom in njegovimi lastnostmi sem prezadovoljen. Naredil sem ?e 2500km in vse ?tima.

Manjkata pa mi le dve zadevi, ki nista bili vklju?eni v ta programski paket in sicer na prvem mestu park senzorji in na drugem mestu navigacija. Zanima ma ali ima kdo kaj izku?enj na podro?ju park senzorjev. Ali mo?no vgraditi kak parkirni sistem (senzorji + kamera) in da se uporabi obstoje?i LCD ekran v avtomobilu (7 in?ni na dotik). 

Na drugem mestu me pa zanima sama navigacija. ?eprav je ne uporabljam pogosto, bi mi pa ob?asno pri?la prav.

Na uradnem servisu so za obe zadeve postavili ceno:

-sprednji in zadnji senzorji brez monta?e 900?, 
-navigacija 600?, 

Kar je za moj ?ep trenutno preve?. Ali obstaja kak?na cenej?a alternativa? Hvale?en bom za vsak namig.

PS: Preko iskalnika sem preletel forum in nisem na?el uporabnih informacij. Se opravi?ujem, ?e se jih spregledal. Ni bilo namerno.

LP!
Bakiflex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.