Skoči na vsebino
Olje za Mazdo RX-8
Napisano

Jst pravm tko: Ce mas ze tak avto ku si itak prej vedu da dosti pije in da je z njim dosti stroskov, potem ni problem kupovat originalnega olja, rx-8 je eksotika, tko da jst dajem kr dexelio not :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a kupiti tole mazdo 6?
Napisano

Za druzino rabis karavana? Lol, ta je pa res dobra. Kako so ucasih ljudje ziveli brez karavanu, ko so imeli samo jugote pa fickote, pa kaka bolha se je najdla. Cez 5 let si bo folk zacel kupovat kombije z izgovorom: imamo enega otroka.

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Hehe, mogoce ga je pa tud zame zanimal kok mi gre, sam itak une skode grejo vech kot 250 ker majo nimajo blokade najbrz. Jst sm sou 253 km/h pol se mi je pa ena rdeca lucka uzgala na armaturi, pol sm pa spustu gas, da je padlo pod 250 pa je ugasnla :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nisem prehitel ne, za rit so mi prsli, ubistvu je blo tko. Jst sm jih ze prej srecal, oz za rit sm jim prsu, potem so oni zavili desno na en petrol in js sm takrat mimo njih pihnu ene 180, 190. Zgleda da so sli potem s petrola spet tkoj na avtocesto, ker cez ene 10 minut sm jih meu za ritjo, oz takrat sm opazu neki cudnega za mano, pach za mano je skoz vozu. Sepravi ce ga nism prehitu bi lahko vozu tud 230 in mi nebi mogu nich?

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sm pichu u Maribor in za nazaj sm vozu po avtocesti med 130 in 170 km/h (top speed je biu 253 km/h, takrat me niso merli :P ) in skoz je biu en avto za mano, ce sm zmanjsu je tud on, ce sm pospesu je tud on, sm pa med pospesevanjem ko sm prehiteval avte tud do 170 km/h dosegu. Uglavnem, zanima me zakaj me ni ustavu? Je bila povprecna hitrost na razdalji 2 kilometra premajhna, da bi se mu splacalo? Mogoce sta pa siht koncala policaja pa sta se pelala na maticno postajo :D Bla je pa skoda superb, oznacena, ne civilna.

Al pa sta me hotla ustavt pa sm jih "zajebu", od barja naprej prot lublani je mende en tunel in za tunelom je na izbiro levo: grosuplje pa se neki in desno Postojna, Koper... (nism ziher cist, ce je to od barja naprej al nazaj :P ) V tunelu kjer je omejitev 80 sva vozila vzporedno, on na desnem razvrstilnem pasu, jst na levem. Mogoce sta sklepala zarad Postojnskih targ, da bom zavil desno in da me bosta naprej ustavla, uglavnem jst sm pol na hitro zavil levo prot Grosuplju, naredu en 10 kilometerski krogec in nadaljeval naprej proti Postojni. To je blo to :) Me je kdo zastopu kaj sm napisu? :P

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uprasanje
Napisano

Ce nisi penzionist in rad mal pritisnes nad 5k obratu, racunaj po mestu nekje med 16 in 18, odprte ceste med 14 in 18, avtocesta 18-22 (voznja tud preko 200km/h)

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

CX-7 morm rect, da ni nch posebnega, vsaj kokr sm jo gledu na AC cosmosu v zivo in v njej sedel, lahko bi se mal bolj potrudli kar se notranjosti tice, al pa sm samo razvajen, ker sm na usnje in razne detajle navajen.

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Mislm da si folk ne kupava takega avta, da bo delal 50.000 na leto. Vsaj jst ga nebi. Jst nardim z mojo mazdo max 20 do 25 na leto, ce bo slo tko naprej kot do zdej. Za na siht recimo mas pach se en avto, enga dizla ku pije 4 litre. Ker taki avti ku pijejo 15, 20 litru so predvsem misljeni za uzivancijo in rekreativno voznjo kakor pa za resno rabo, voznjo v sluzbo itd. Ne vem no :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Ppozeruhi, itak da so pozeruhi ce majo 200 konju +. Ne mores pricakovat da bo meu avto 260 konju in pil 6, 7 litru goriva :D Sicer pa ce bos meu avto za 35k euru si bos ja tud gorivo lahko privoscu al ne? Cene pa ne vem, kupi si golfa SDI :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne, nism hotu tega povedat, sam smesno mi je gledat za pol litra, pol litra gor dol, to te pride mogoce lih 20 euru razlike v celmu mescu.

PS: rx-8 > porsche

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men je prov smesno ko se igrackate s porabo like, wow, 7 litru mi pije, sam danes sm ga priganjal pa je pilo 7.8, fak, zakaj je tko dosti pilo... poraba do 12 litrov itak ni pene. Jst grem na izlet mi pije 17 :P ce pa vozm rally pa 22 :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.