Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Ker motorja ne sli?i? dosti zato se ti zdijo glasne gume,ampak je tako malo razlike med gumami,da ne po?ni tega,ker bodo za uho ?e vedno glasne! Lp

Ne vem no, neka razlika bi sigurno morala biti, potem pa ?e placebo opravi svoje :D Pa je :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pozdravljeni!

Prodajam svoje michelin pilot sport 3, letnik 2018, z njimi prevo?enih 2500 kilometrov. Prodajam jih zato, ker so mi preglasne, in bom kupil ti?je gume. Dimenzija 215/45/18. ?e je kdo zainteresiran, naj mi pi?e na privat.

LP 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kje pa bodo narejene M3 za evropski trg? V Mehiki?

Sli?al sem tudi, da naj bi prej?nje generacije M3 z bencinskimi motorji bile narejene v Mehiki, razli?ice z dizelskimi motorji pa na Japonskem? Lahko to kdo potrdi ali ovr?e?

LP! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene uradnih servisov - tujina
Napisano

Katere aftermarket diske in plo??ice pa priporo?ate? Ate so v redu? To spra?ujem zato, ker imam na civicu 80k km, avto pa ima podobno te?avo kot mazde, torej mehke diske. In jih moram najkasneje na naslednjem servisu zamenjat... Kaj bi priporo?ali?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Se opravi?ujem za sarkazem, nikogar nisem hotel ?aliti ali kaj podobnega. ?e vedno pa stojim na stali??u, da gre Mazda v premium vode, in da se bodo posledi?no zaradi tega tudi dvigovale cene njenih modelov, ?e mi to ?elimo ali ne. Dokler pa se bodo njeni modeli globalno gledano dobro (in vedno bolje) prodajali, bo temu pa? tako. Glede G122 motorja pa, a ni govora o 180 konjskem Skyactiv X? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Poglej opremo attraction 6ke FL (osnovni model po novem). Led, navi, pravi HUD, asisten?ni sistemi itd. itd. Ni ravno samoumevno za osnovno izvedenko avta srednjega razreda.

Med primerljivo 3 in 6 je ca. 5k razlike, verjetno bo tako ostalo.

Sicer ima? tudi golfa za 50k s 300 konji, a to ravno konkureca mazdi s 122 konji :)

Ja res ogromno opreme, vsak osnovni clio ima ?e skoraj to opremo.

Ne bi rekel... Grem se stavit, da bo nova generacija ?estice ?e presegla prag 40 ?ukov.

Dobro ve?, da nisem mislil takega golfa... 2.0 TDI brez usnja R line so okoli 28 ?ukov... Tako da prosim...

Ne vem kaj se sekirate, kak?ne cene bo dala Mazda svojim novim modelom. ?e ni sredstev, pa? ne kupi?, ampak da pa se govori, kako se ne bodo kupovali mazdini avti, sploh na tak?nem trgu, kot je slovenija, ki je kapljica v morje globalno gledano... Lahko vam samo re?em, poglejte big picture... Mazda bo ?la naprej, vi pa vozite stare jaj?ke, ki ste jih kupili za 5 ?ukov... Peace.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Nova 6 (FL) se za?ne pri ca. 25k EUR, ni to ravno neka premium cena, konkurenca (talisman, insignia, passat) so tudi nekje tam, s primerljivo opremo in motorji so dra?ji. Kar se 6 ti?e, za toliko denarja v tem razredu trenutno ni primerljivega avta (C5 se ne prodaja ve?, ta bi znal biti blizu).

?e bo 3 res tako draga, bi to bil prehud preskok, torej naj bi bila dra?ja kot primerljiv golf? Mo?no dvomim.

Mazda6 , Limuzina, Takumi Plus, CD184 (6-stopenjski samodejni 2WD)

MPC*37.890 ?

Je cena najdra?je ?estice. Osnovni model pa zagotovo ni premium, in se ne more kosati s premium avti. Pusti Golfa, prepri?an sem, da bo Golf VIII prav tako dvignil cene. Pa kolikor vem, tudi zelo dobro opremljen golf VII lahko prese?e ceno 30 ?ukov.... Ko pa bo pri?la povsem nova generacija ?estice, bo tako kot pri trojki, cena ponovno ?e vi?ja... Ve se, kam gredo cenovni trendi v avtoindustriji...

Mazdi gre prodaja kjub vi?jim cenam prav v redu.Tudi moje mnenje je, da ho?ejo po?asi postati "premium" znamka(ne vem, kaj to sploh pomeni) in svoje kup e bodo imeli vedno, kjub vi?ji ceni. Pa? to je znamka, ki je ne kupujejo va?ki ?losarji in popoldanski obrtniki.Tudi audi ni bil vedno kao premium ampak ?isto navaden grd auto. In so novinarji pa? za?eli forsirati ta premium razred. Po?asi se tudi pri Mazdi 6 omenja ta razred...samo ?e preskok manjka.

+1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz ne bi rekel, da ne bodo ni? prodali. Zdi se mi, da Mazda zadnja leta (sploh z zadnjo prenovo ?estice) ?e sili v premium razred, in temu primerno seveda pozicionira cene na trgu. Ker ?e iskreno pogledamo, samo notranjosti od zadnjih mazd so veliko bolj premium od konkuren?nih avtov, kot pa sem ?e povedal, zadnja ?estica in tudi trojka! pa sta res naredili ?e nadalje velik preskok v kakovosti materialov in nasploh premium ob?utku v notranjosti, kot zunanjosti avta, tako da jaz mislim, da je strategija Mazde postati mali Lexus...  :rolleyes:

Seveda pa to na koncu koncev nekaj stane... Malo denarja, malo muzike....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.