pozdravljeni!Zanima me ?e je kdo iz okolice Kopra in ?e kaj ve kako je z mazdami v avtohi?i MIK.
Namre? imam namen kupiti mazdo 6 pa imajo v njihovi avtohi?e eno ki se mi vidi.Sem pa iz okolice Gornje Radgone tak da mi je malo dale? za iti,razen ?e bi seveda bilo vredno.Tak da ?e kdo kaj ve bi bil vsake informacije vesel.
Ravno dva dni nazaj sem gledal pri njem malo avte.Tudi to mazdico 6 sem si ogledal.Tako za videt na hitro odzunaj je v redu(tudi notranjost,se mi zdi).
Sicer pa jih ima trenutno 4(mazde 6).O trgovcu pa ne vem veliko,vem pa,da proda veliko koli?ino rabljenih avtov in da hodijo trumoma tja iz cele SLO. :ne vem:
pol pravi? da bi se mogo?e spla?alo peljati gledat
samo se mi zdi da se ?e precej dolgo prodaja ta avto na netu
pozdravljeni!Zanima me ?e je kdo iz okolice Kopra in ?e kaj ve kako je z mazdami v avtohi?i MIK.
Namre? imam namen kupiti mazdo 6 pa imajo v njihovi avtohi?e eno ki se mi vidi.Sem pa iz okolice Gornje Radgone tak da mi je malo dale? za iti,razen ?e bi seveda bilo vredno.Tak da ?e kdo kaj ve bi bil vsake informacije vesel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani