?isto tak direkten odgovor: svetovno se pelje po snegu, doma sem na bregu in to orng bregu in, ko so tisti z fwd morali riniti vzvratno po bregu ob?asno tudi neuspe?no sem se jaz v 99% uspesno pripeljal domov!
Vozil sem se v in po Nem?iji pozimi in to brez vsakih poblemov!
Jaz, ko bom imel mo?nost si jo 100% kupim nazaj!
No kon?no en klen ,ki se ne boji zadnjega pogona...
V?eraj sem menjal sve?ke in namesto NGK Iridium vgradil NGK LPG sve?ke, avto res SVETOVNO laufa. Se pravi vsi ki furate na LPG, priporo?am zadevo. Se pa sve?ke komaj neki dra?je kakor navadne, no ali pa samo majstr Pelko za tok dober gnar to zrihta!
Tole pa tudi mene zanima ,mogo?e je zdravilo za moje te?ave.
In kaj se ti zdi , da je sedaj bolje ? Motor bolje v?iga, mirneje te?e ..vle?e ..kaj ?
Icom jtg ? Sranjemakaronarsko ,samo to lahko re?em..!
Odsvetujem Icom mo?no.. !
Jaz ga imam ?e dobri dve leti in ?e vedno so sitnosti z njim ,?eprav si g.Toma? vedno vzame ?as in kaj po?raufa ,kadar pridem tja ves besen, ker avto poskakuje kot zbezljan konj.
Ja kaj vem...sem pa? mislil ,da je to napredek v teh zadevah...
Recimo tako kot pri benzu iz uplinja?a na posredni in dalje na direkti vbrizg.
?eprav ,dobri stari fergazerji imajo svoje prednosti.
O?itno enako velja pri plinu za klasi?ni sistem.
JozaGulikoza Objavil 13 Jan 2011, 08:40
@Ploki, mam isti te?avi kokr ti; (olje mi ?re samo kadar na LPG furam, kadar izklju?no na benz, mi ne) in pa zjutraj mi tako hitro ?eli sam preklopit, da dejansko ?e ni "sposoben" na LPG furat, tako da ga kar sam pokomandiram, ne me hecat, ?katla butasta!
A olje ,da zna tud ?ret pod plinom ??
Prvi? sli?im ,evo...no tega nisem opazil..vsaj to .
Ja zgelda ,da res ni vsak sistem za vsak avto.
Izbrati pravega ..pa je loterija.
Informacij pa itak ne dobi? realnih, da bi se dobro odlo?il..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zbistril pogled..kon?no..
prej
in potem
za kolk cajta bo to dobro...me res zanima...
Ex......... M6 136 diesel , l.02
Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08
Forever.. MX5 1.6 , l.99
Povezava za deljenje
Deli na druge strani