Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
Kolebam med motorjem g150 in x180 oz. x186. Sem vozil g122 in x180 in se mi je zdel x precej zmogljivejši. Pri x mi je glavna skrb zanesljivost saj še ni dolgo na tržišču. Vem da so bile težave s kompresorji, nisem pa zaznal da so to odpravili. Kake so kaj vaše trenutne izkusnje?

meni je bil čisto dovolj 150 konjski sem ga vozil v trojki, ja pa vse stvar vsakega posameznika. Če imaš pomisleke nad x vzami g motor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mislim tudi če bi bila Mazda 3 v karavanski izvedbi bi bila pomojem top .... ne vem zakaj je res ni .... toyota ma corolo karavan ki je prostoren pa tudi ugoden avtek. Raje kupim karavana corolo kot golfa karavan..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoštovani. Sem nov lastnik mazde cx-30, zanima me pa naslednje. Ali je za prikaz Android Avto app potrebno telefon vedno priključiti s kablom, ali deluje tudi preko Bluetootha. Hvala za odgovor, lep pozdrav vsem lastnikom mazde 

Vedno je potrebno priklopiti na kabel žal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup CX-5
Napisano
Ja glih zadnjic sem na Mazdi spraseval ce bodo prodajali 2.5 turbo, odgovor seveda negativen. Cudno mi je da Mazda tega ne da v EU, se mi zdi da bi dobili nove kupce ki Mazde ne kupijo samo zaradi presvoh motorjev.

Ni problem v tem da ne bi dali ,problem so izpusti EU ter penali...Verjema da bi se ta 2.5 turbo dobro prodajal ..... novodobni MPS

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.