+ super posre?ena in kvalitetna notranjost (nikjer nisem zaznal poceni plastike, razen sredinska konzola - piano black (tako ko M3))
+ 5 vrat
+ dober 8 stopenjski avtomatik (vsaj meni se je zdel, nisem ekspert za avtomatiko )
+ pelje se super in je ravo prav velik, tudi zadaj je dovolj prostora. Sam sem velik 176cm.
- temna notranjost pri modeli GT-Line (isto kot pri M3), zato zadaj kr tema.
- mogo?e je vetrobransko steklo za oddtenek premalo, (ampak hebi ga.... tak je to pri cupejih)
- za tempomat je dodatna ro?ka za volanom, posledi?no je kr nabasano za volanom (F1 ro?ice, tempomat, blinker, lu?i)
cena:
mogo?e malo predrag, ampak glede na opremo oz kvaliteto izdelave je ?e vseeno ok. Mislim, da se avto vseeno nebo prodajal zelo zelo dobro, ker je pa? specifika.
sploh pri poplavi SUVjev. Z Arteonom sta cenovno tu-tu, A5 pa je 30% dra?ji, sploh pri taki opremi. Za enkrat imajo naro?ila polna, zaloge pa je tud kr nekaj.
Tak?nega, ki sem si ga sestavil bi me s "popustom" pri?el 33.800. GT-Line 1.6T z 180km, (dodtano: night vision, 18col, indukcija in ?e par bombon?kov)
Rok, da bi ga dobil v 3 mesecih sem zamudil, tak, da se mi trenutno ne mudi, ker bom mojega moral tako ali tako ?e registrirat.
Popusta na avto iz naro?ila mi je dal 2%, na tisto kar je na zalogi se da dobit tam ene 3.5%. Majo pa ?e 1000? popusta pri njihovem "oderu?kem" financiranju.
Mogo?e ?e po?akam na SkyactiveX, ampak mislim, da bo premali za moje potrebe. Mene je pri M3 najbolj zmotla temna notranjost, ki je tudi v p508... tak da .... sem v dilemi oz. se navajam na dejstvo, da je avto pa? tak (temen).
ma ni mi jasno kdo se je spomnil in dat temen strop v avto :/. Si re?em, ni? tako bom rabil ve?ji avto, grem ?e probat 508 pidzoja... isto, gt-line (temen strop).
Ogledal sem si ?e 3jko s polno opremo. Ob?utek je monogo bolj?i kot pri tisti brez "ustnja". Kvaliteta je na nivoju. Je pa me zmotilo nekaj... ?e se dodatken? stropa na zadnjih sede?ih, tam kjer se pri?ge in ugasne lu?, se cel strop miga, kot da nebi bil vredu pritrejn. Poskusil sme pri dveh razli?nih mazdah 3 in pri obeh se mi je zdelo, kot da strop ni vredu pritrjen.
Dodatno, avto deluje temno, mislim, da zaradi tega ker je obloga stropa temna (na ?alost).
Sam so lisice - ?e ho?e? Tech paket, mora? vzet ?e Sound in Premium. Recimo men Premium ni? ne pomeni, ker bo avto samo moj in ne rabim elektri?no nastavljivih sede?ev, ogledal in HUD-a.
Ampak to je za X. ?e vzame? G122 pa lahko Safety (Tech) vzame? brez Luxury (premium).... mater da jim vidim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem bil prej proti ?rnem stropu. Zdaj ga imam sam.... na sivega oz. belega ne grem nazaj.
Avto se v salonu res zdi temen, ker je parkiran noter. Zunaj pa je ?isto ok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani