Ja vem, da je to presek a.k.a. razmerje med višino in širino. Imam sedaj tudi 245/45 in zato pravim, da so mi še ok. Bom pa videl letos, če se spravim na stezo, kako bo
Tako kot sem že napisal v drugi temi, mazda je dobla F1 Asymmetric 6 in kaj tam nisem povedal je, da tulijo pri 85 km/h in 95 km/h danes stestiram še višje hitrosti
Aja pa lepijo nenormalno vsako smet mi zdej pobirajo, huj k zimske
Ja sj po profilu bi moje še tut ble (zmerim jutri k jih bom premontiral majo vsaj 5mm še) sam v dežju so ble pa res kantastrofa, po mojem bom dobre dve hranu za morebitno rezervo slabši par pa gre papa.
me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje
@godlike tako ja, ni je pod 20" zato za mene ni obstajala :D Pač nihče z normalnim avtim tega načelome na kupi, zato je po mojem v teh dimenzijah ni.
@Boss tako ja, planiram kakšen track day zarad tega pogledujem po S, drugače bi z lahkoto vzel Conti SC7. Za SC6 dečki pravijo, da je premehka in jo zradiraš takoj, zato so potem vsi, ki so že bli kdaj na track dayu priporočal PS4S.
Pilot Spor 5S še neobstaja, vsaj nisem našel. Imam pa še v bobnu za nissan Continental SportContact 7, ampak samo pod pogojem, da bojo drastično ceneje na kos kot PS4S (aka 50€).
Zanimive so tele cene gumic, se spomnim kako sem za cliota 40€ po komadu R14 jemal, hah, zdej bom mel pa cene od 150 do 200€ po komadu. Nissan najbrž dobi PilotSport 4S, Mazda pa F1 Asymmetric 5. Če bo še količinski popust, kopim še zimske za Mazdo, sam tiste pa še nimam nagledane.
Kje zdej največ naročujete, liderpnevmatik? al tam k je pač najcnej?
Grki pa imajo res, da ima prednosti tisti, ki pelje v krožnega, ker je desni. Razen če je ob vstopu odvzen. Na Samosu sta 2 krožna, kjer iz 2 strani ni odvzema.....
Če zavijaš levo od smeri prihoda v krožišče, daš levi žmigovc. Tako imajo taljani, po preučevanju prometa pri njih lansko leto.
Grem slikat mojga starodobnika Mazdo6 2019? Še slabš zgleda ko tole
Tist je pa vrjetno samo odtis ploščice ko je mal bolj zarjavelo aka si mel na vlažnem avto dan ali dva ali pa po pranju. Ne vrjamem da bi ti zadnji disk na mazdi lahk poču, sj zadi nič ne bremza.
Ne zastonj imajo tako nastavljene cene kot jih imajo, in pol nas večinoma maha ful police.
Jaz če bi se šel mahinacije kaj ja in kaj ne, bi najvrjetneje dal vse stran in samo AO in AO+, če že greš na to, da se ne bo nič zgodilo oz. kriješ iz žepa v primeru pripetije. S tem vsaj dobiš neko razliko v premiji, ki jo lahko daješ na stran za morebitno škodo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni F1 Asymmetric 6 na Mazdi skačejo
Ravno včeraj, ko sem štartal sem imel ta problem ob začetku vožnje, ka bo kej dans.
Ja bom napisal, ko bojo v prometu, še vsaj en teden ne. Ta vikend me ni, potem drug tedn pa mogoče le grem uredit registracijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani