Skoči na vsebino
NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

To mazdo sem pred pol leta sam gledal na avto.net, vendar je za to opremo in starost zame to odlo?no preve?.

Avto bo star 6 let in za njo ho?e nekje 50% takratne nabavne cene... Pri meni je to no go...

Problem je pri nas, ker je bencinark karavan res malo...

Tudi jaz spremljam mazde 6 bencin ?e nekje pol leta, pa jih je res zelo malo, kar pa jih je gredo hitro oz. so malo nad ceno.

Koliko bi bila realna cena za tak avto, tam nekje 11.500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

uf to je pa slaba novica, nevem zakaj se mi zdi, da sem nekje zasledil, da naj bi pri?la 2021 nova. Mogo?e sem prehitro prebral in je bilo res za druge trge.

Kaj pa naj bi namesto 6 pri?lo, kak?en SUV podoben CX-30?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Hvala vsem za hitre odgovore.

Spremljam avto.net in mazde kak?ne 2 meseca in je ponudba bencinskih res bolj slaba, tako da me vse bolj zanima uvoz iz nem?ije, dizla se najraje izogibam zaradi malo km, pa ?e bencinarja je la?je poslu?at.

Kako je z nepoobla??enimi servisi v okolici Kranja, bral sem da je Avto Pelko v Medvodah kar dober, je ?e kdo?

Primzi, sem pogledal in res je razlika ?ele v zgornjih obratih, kamor sicer rad 1x na teden po?enem avto...bo za premislit :zvizga:

Kak?en problem pa je bil z diski, so se zvijali in tresli? Je bil vpoklic?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Pozdravljeni,

Sem nov na forumu in ?e nekaj ?asa prebiram teme o mazdi 6 karavan (+2013), katera je v o?jem izboru za morebiten nakup. Nekaj vpra?anj pa vseeno imam za vas, ki vozite ta avto.

Zanima me kako je z bencinskimi motorji? Najbolj?a izbira bi bil po mojem mnenju in prebranem G165 motor, G145 se mi zdi malo podhrnjen za velikost vozila. Kako je z G165 motorji in pogonsko verigo? Mogo?e kak?ne druge te?ave z motorjem? Delam cca. 10k kilometrov letno, tako da je bencinar logi?na izbira.

Prebral sem tudi nekaj tem glede rje na podvozju, imajo M6 od letnika 2013 naprej ?e vedno podobne probleme? S plehom naj ne bi bilo ve? te?av pri novej?ih letnikih.

Na kaj nasplo?no paziti pri nakupu rabljene ?estice, ter kak?ne so cene servisov v primerjavi z npr. Bmw serije 3 podobnega letnika, ?e ima kdo za primerjavo?

Hvala za odgovore

lp Ale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.