Skoči na vsebino
Mazda 3 mps(pozna kaksen?)
Napisano

To sem videl da ni. Je pa avto ze kr star tko da v teh 180k km je bilo lahko marsikaj. Mu bi verjel ce bi obkljukal da ni bil zaleten?(jaz ne) Pac preveris kar se preverit da, se najbolse pa je ce kaksen pozna avto in predstavi dejansko stanje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sklopka in dvomasni vztrajnik LUK
Napisano

Hvala=) ja tle je pa kr ugodna ja. Bom kr to uzel. Sem bral da prenese tud mal tuninga=P sm kupu cp-e downpipe, turbosmart bv, k&n vlozek,.... Rabm se za bencin pumpo predelat kit pa izpuh nekam dat delat=) pol pa mapa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

Evo, avto prsu iz servisa(treba se spredne bremze zamenjat, ma kdo kaksen predlog kaj bi se splacal dat?) kupu bom pa tut intake, BOV in pa izpuh dal naredit(predlogi kje se splaca kaj narocit dobrodosli=))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

Se eno uprasanje=) zdj k se bo avto stimal mam namen se malo natunat zadevo. Gledal sem da za stage 2 se ni treba nekaksnih velikih posegov. Baje motor zdrzi, pa me zanima ce je kaksen ki je ze stimal karkoli in ve kako je z tem( ne rabim informacij SEM PREBRAL, SEM VIDEL =P,....) zanima me iz prve roke... Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

=) ma ne bom vec govoru da sem sel samo gledat avto ampak sem ga kupil in par stvari opazil sele po nakupu=P cena je bila ugodna napram drugima ki se prodajata pri nas zato sem uzel... Zanima me ce kdo pozna kaksnega mojstra da bi komplet pregledal avto in ocenil dejansko stanje(placam pregled), da vidim na cem sem... Najraje gorenjska ali ljubljana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

Aha. Pa se to, ko je mraz zjutraj ko se je avto prizgal je cca 10sekund malo glasneje lavfal(kot kaksen star dizel =P) ko sem probal se enkrat po minuti voznje je bilo vse ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde3 mps
Napisano

Sem sel gledat avto. Rje ni, na podvozju je samo povrsinska, turbo je bil obnovljen, pelje se lepo edino kar je ko v kaksni visji prestavi pod nizkimi obrati das na polno gas trese(pomoje vztrajnik?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.