Zanima me, je kdo že imel servis za 5. leto Mazde CX-30, bencinar, ročni menjalnik, AWD, Skyactive-X motor, na uradnem servisu in kakšna je bila cena, če je vse OK (prevoženih km 33.100).
Ste ze kaj menjavali akumulatorje na CX-30 X180. Meni je crknil pol 4,5 let in 115.000 km. Kaj kupit... efb, agm... Iz trenutnega na vrhu razberem samo 65ah 520a.
Nekje nazaj se je govorilo o porabi goriva... nasa CX-30 rocni menjalnik X180 - trenutno 3k prevozenih, povprecje 6.4l ... vecina vozim jaz, zelo mesano, ne sparam ... elektricne ki srecam na AC in vozijo 100kmh, prehitevam z 140
Nekje nazaj se je govorilo o porabi goriva... nasa CX-30 rocni menjalnik X180 - trenutno 3k prevozenih, povprecje 6.4l ... vecina vozim jaz, zelo mesano, ne sparam ... elektricne ki srecam na AC in vozijo 100kmh, prehitevam z 140
Jaz imam zdaj kak teden X motor... Morm omenit da sem opazil nekaksno "brnenje" ko stojis zunaj avta zraven motora, vecji problem pa vidim da avto rahlo cukne pri menjavi prestave na nizjih obratih, zgleda da tam ko menjuje te opcije sparanje.
Zasledil sem da je ze zunaj vpoklic teh X masin, in da nekaterim nalagajo nov program za motor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vem vem, za mojga je ta
:
Do zdaj sem imel servise na pooblascenem, bo pa v kratkem potekla garancija pa bomo "doma" delali servise.
Drgac pa hvala za link! Se priporocamo tudi v naprej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani