Nov avto, ?e takoj vpoklic... A je ?e kdo te dni prejel vabilo za vpoklic nove CX 30 in 3? Popravili naj bi sistem SBS in software merilnikov. Mi lahko kdo tukaj pojasni, kako izgleda popravilo, je to le poseg v software ali tudi v posami?ne dele avta pod havbo, ?emur sicer preve? ne zaupam?
Nov avto, ?e takoj vpoklic. A je ?e kdo te dni prejel vabilo za vpoklic nove CX 30 in 3? Popravili naj bi sistem SBS in software merilnikov. Mi lahko kdo tukaj pojasni, kako izgleda popravilo, je to le poseg v software ali tudi v posami?ne dele avta pod havbo, ?emur sicer preve? ne zaupam?
Dr?i, in ?e ?lovek zelo veliko vozi relacije s hitrostjo 70-80 km na uro, ravno ne more posebej pospe?evati samo zato, da ne bi ?util nenehnih vibracij avta. Sploh ne, ?e ima? avto pred sabo in nima? kaj pospe?evati. Zelo nerodno, Mazda!
Ne, ni bilo nobenih vpoklicev, razen pri napakah, ki jih je povzro?ala deaktivacija cilindrov in so avti potem uga?ali ali se niso ve? pri?igali. V tem primeru govorimo le o mote?ih tresljajih in vibracijah v kabini.
?e kdo opa?a te?ave z motorjem G122 (?ibkej?i motor) pri Mazdi CX 30 in drugih modelih? Avto nenavadno trese in vibrira pri deaktivaciji dveh cilindrov in konstantni vo?nji, kar se dogaja zelo pogosto in ?e najve?krat pri enakomerno hitri vo?nji okoli 70-80 km na uro, pa tudi na avtocesti.
Stvar je v mojem primeru mote?a, tuji forumi so POLNI podobnih izku?enj in lastniki si pulijo lase od nezadovoljstva. Mazda bo nekaj morala storiti, da odpravi to napako.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala, Civic, meni so dejali, da bodo nekaj delali tudi pod havbo, a morda ti ve?, kaj?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani