mi pa ne razmišljamo o železu v kuferamu
malo bolšo oprsnico smo nabavli,pripeli na zadnjem sedežu,zavesico preko prvih zicov da pri zaviranju ne pade za stol
ima stik z nami,spremla dogajanje
zemljevide vidim
vse pokaže a ko greš na info,ni nobenga satelita
a je kaka varovalka za GPS anteno
kaj pokaže na računalniku napako?
a lahko sam preverim anteno
Ta zadnji sneg ki je bil pri nas cerka 20 centi so vsi imeli probleme celo terenci.
Na stranskih cestah v hrib plužijo z traktorji a imam cerka 1 km vijugastega S ovinka ki je kar ornk strm,maximalno v 2 prestavi se lahko pelješ saj je zadnji krajec S ovinka skor 360 stopinj nazaj
najprej vsem želim vse naj in srečno v gospodovem 2021
napovedujejo spet padavine s snegom in nameravam kupiti nove pnevmatike.
Mazda 6 je iz italije na njej pa pirelli stare 7 let.
Sodelavec je kupo novo mazdo in na njej so TOYO zimske gume.
Zanima me,če ima kdo že prakso s temi gumami?
Bol se nagibam k Sava eskimo HP2 ki pa jih je težko dobit.
Vozim se po hribih smer Šentilj Sladki vrh in pa bol kritičen je S ovinek na hribu pred hišo.
Nameraval sem jih kupiti v soboto a je brat brat prodal felne ki so bile namenjene meni. Sedaj nimam opcije kaj narditi ali spet gor dol pnevmatike al kaj naj naredim Originalne od Mazde so cerka 33o ojrov tolko gnara nimam
Tdi jaz sem tega mnenja saj 2.2 ma?ina more nekaj spit. Sodelavec ima sicer Mazdo 6 2019 pa ?e 19 cola kolesa vozi pa po naselju ve? al manj 5.2 porabe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sigyc ena bolših redno uporabljam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani