V Ilirski Bistrici potrjeno vecja cena, enako na 4h pumpah v Ljubljani
No pa se vedno vprasanje - lahko tekom dneva spreminjajo?
pred 9 minutami je Jest napisal:
Jaz sem moral it, ker sem bil ze na rezervi... in nekaj cez 17 uro je bil se "po stari" ceni ... torej slabih 5€ manj, kot ce bi tankal danes ... Ni bilo pa take guzve, da bi sel mimo in sel danes... Najprej sem hotel tankat pri Hoferju, ker sem ze ravno bil tam... ampak je ene 15 avtomobilov stalo v vrsti... in sem se zapeljal nekaj metrov naprej na Petrol ...
Pricakuj odgovor v smislu, a za teh 5€ si se guzval...
Ljudje se ne zavedajo da so pod crednim nagonom vceraj vecina vsi tankali ze po novi ceni. Po 15:00 je vecina petrolov in OMVjev ze dvignila ceno naf 1,6x€. Takoj ko so pritekle ovce, so dvignili ceno in ljudje sploh niso opazili.....
Vprasanje - cene so liberalne ampak ali lahko spreminjajo tekom dneva?
Aja v Idriji je dizel na OMV 1,89€. Povem za prijatelje
Glej meni ustrezajo, sem pa nezahteven voznik. Svetovati o gumah je tako kot svetovati a je boljsi android ali iphone pa pol se a je boljsi huawei al samsung.
zadovoljstva, potrebe, obcutki, uporaba, finance so razlicni pri ljudeh….tudi dva ne bosta imela enakih pricakovanj in rezultatov z enako gumo na enakem avtu
Jaz sem po sili (razrez na poti edine na zalogi) vzel pred 4 leti za fikusa no name gripmaxx po 40.000km se kar peljejo odlicno (sem penzioner) ampak zivim na hribcku in niso izgubile oprijema ne za gor niti za dol
Z letnimi nimam teh težav. Zelo dobro se navor prenese v pospešek i nobene izgube zaradi vrtenja v prazno. Žal pri zimakih pa ni čist tko.
Zato obstaja en magicen gumb…..(ki ga je treba izklopiti)
dne 5. 12. 2021 ob 13:33 je NevLado napisal:
Jah moje so zdj čist frišne, 2000 prevoženih km. Wintrac pro imam.
Vredestain, Michelin max ena odlicna sezona, potem ne vem zakaj a struktura rata cisto drugacna in gre vse v stran, se posebej pri avtih ki so spredaj tezji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V Ilirski Bistrici potrjeno vecja cena, enako na 4h pumpah v Ljubljani
No pa se vedno vprasanje - lahko tekom dneva spreminjajo?
Pricakuj odgovor v smislu, a za teh 5€ si se guzval...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani