Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

V Ilirski Bistrici potrjeno vecja cena, enako na 4h pumpah v Ljubljani

No pa se vedno vprasanje - lahko tekom dneva spreminjajo?

pred 9 minutami je Jest napisal:

Jaz sem moral it, ker sem bil ze na rezervi... in nekaj cez 17 uro je bil se "po stari" ceni ... torej slabih 5€ manj, kot ce bi tankal danes ... Ni bilo pa take guzve, da bi sel mimo in sel danes... Najprej sem hotel tankat pri Hoferju, ker sem ze ravno bil tam... ampak je ene 15 avtomobilov stalo v vrsti... in sem se zapeljal nekaj metrov naprej na Petrol ... 

Pasted_Image_08_03_2022__10_50.png.6c141266e291045083be89e637cd6e0c.png

Pricakuj odgovor v smislu, a za teh 5€ si se guzval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ljudje se ne zavedajo da so pod crednim nagonom vceraj vecina vsi tankali ze po novi ceni. Po 15:00 je vecina petrolov in OMVjev ze dvignila ceno naf 1,6x€. Takoj ko so pritekle ovce, so dvignili ceno in ljudje sploh niso opazili.....

Vprasanje - cene so liberalne ampak ali lahko spreminjajo tekom dneva?

Aja v Idriji je dizel na OMV 1,89€. Povem za prijatelje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Hvala, postopek poznam le zanimalo me je ce moras gumo z novo dimenzijo imeti dejansko gor med homologacijo ali je dovolj da je v certifikatu.

pred 4 urami je Alex napisal:

Točno tako je, kot si napisal. 

Še posebej jih zanima to, da gre guma lepo mimo amortizerja in mimo blatnika. 

To po slikajo z vseh možnih kotov. Tudi gume, ki so trenutno gor poslikajo, prav tako feltne. In dobiš homologacijo točno in samo za to kombinacijo. 

Tocno in samo zato kombinacijo ne bo drzalo ker dimenzijo gum vpisejo poleg ostalih, feltne pa v predel predelav vozila. To sem ze delal.

Vprasanje pa je ker gum se nimam, nabavim spomladi nove

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Vprasanje za homologacijo platisc / gum. Ali morajo biti gume, ki so specificirane z novimi feltnami biti tufi dejansko na feltni ob homologaciji?

Primer:

Tovarniske gume 185/50/16

Rad bi homologiral gume 195/50/16 

Nove feltne imajo dimenzijo 185 in 195/50/16 v certifikatu.

Vprasanje je ali je ob homologaciji na novih feltnah treba imeti tudi gume 195 ali pa imas lahko nataknjene 185 pa vseeno vpisejo 195?

Gre se za razliko v sirini med letnimi in zimskimi...

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Cena 95 je že višja..... 1.3€...😟

Dizel pa 1.4. Ne vem zakaj se Slovenija razlikuje od sosednjih drzav. 
Tudi na hrvaskem je dizel cenejsi od 95. Mi smo posebni spet

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Zanimivo je da je v AT dizel cenejsi, enako v ITA kot zelenec, samo pri nas je obratno…..

Btw v Iranu je benz 0.01$ :)

Ampak sedaj se noben ne ozira na cene benza, fokus je drugje. Na elektriko so tudi ze vsi pozabili

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je J.J. napisal:

Tut gripmax sem gledal. Pol se ok obnesejo?

Poslano z mojega M2101K6G z uporabo Tapatalk

Glej meni ustrezajo, sem pa nezahteven voznik. Svetovati o gumah je tako kot svetovati a je boljsi android ali iphone pa pol se a je boljsi huawei al samsung.

zadovoljstva, potrebe, obcutki, uporaba, finance so razlicni pri ljudeh….tudi dva ne bosta imela enakih pricakovanj in rezultatov z enako gumo na enakem avtu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz sem po sili (razrez na poti edine na zalogi) vzel pred 4 leti za fikusa no name gripmaxx po 40.000km se kar peljejo odlicno (sem penzioner) ampak zivim na hribcku in niso izgubile oprijema ne za gor niti za dol 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Jaz imam Vredenstein sedaj tretjo sezono in še vedno imajo dober oprijem v mokrem in suhem.

Verjetnonse razlikuje po dimenzijah in tipu /km letno vozenj. A to na tejle skatlici modri?

Je pa sigurno tudi odvisno ali imas avto v garazi ali zunaj na soncu. Sosedu so pirelijke na soncu razpokale na boku po 3h letih in vsega 20.000km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 4. 12. 2021 ob 15:13 je Boss napisal:

Z letnimi nimam teh težav. Zelo dobro se navor prenese v pospešek i nobene izgube zaradi vrtenja v prazno. Žal pri zimakih pa ni čist tko.

Zato obstaja en magicen gumb…..(ki ga je treba izklopiti)

dne 5. 12. 2021 ob 13:33 je NevLado napisal:

Jah moje so zdj čist frišne, 2000 prevoženih km. Wintrac pro imam.

Vredestain, Michelin max ena odlicna sezona, potem ne vem zakaj a struktura rata cisto drugacna in gre vse v stran, se posebej pri avtih ki so spredaj tezji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.