Skoči na vsebino

Meni ne kaže več teh cestnin. Po zadnjem updatu tudi prometne informacije kaže tako kot morajo biti. Je bil znak za nesrečo in je res stal kamion brez gume na odstavnem pasu.

Malo zmede je bilo še na nekem gradbišču, vendar tam bolj sumim na neažurnost DARS-a.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se strinjam, je pa ravno začel delat Spotify v SLO in bo zdaj lažje, kar se tega tiče.
Me pa zanima, ali vam, ko predvajate glasbo preko telefona kaže sliko albuma? Ali pa če komu kaže sliko postaje preko DAB?
Meni.prikazuje slike samo preko USB.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lastna muzika je super, sam se moraš kar veliko ukvarjat s tem. Prideš enkrat v življenju v obdobje, ko nimaš več časa za te stvari in potem je radio kar v redu. Seveda imam glssbo na USB v avtu, ampak če si veliko v avtu, se to začne ponavljat. Radio je LIVE, veliko pa poslušam tudi podcastov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Telefonski imenik.

Ne pokaže mi vseh stikov, ki jih imam na Google računu, in zato tudi ni imen zraven. A je kak način zlaganja imenika, da bi videl vsaj domače?

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Mal več napiš, katsri infotainment imaš, kakšen telefon imaš itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.