@dvorjan, odštej D davek in prištej naš davek, vse naše dajatve, papirologijo, prevoz domov (če sam uvažaš), seštej in verjetno nisi daleč od teh 23k€ (razen ni zaslužka prodajalca);
Res pa je, da ima vsak prodajalec svoje apetite po nabiti marži.
Pred kratkim, FIAT 500C, ne vem točno letnika, kupljen za dobrih 4000€, uvožen, prodaja se pa za 9900€ (kar je več kot 2x nakupne cene) in v primeru menjave cena še za 10% višja; CX-5 je pa avto, ki povsod drži svojo vrednost.
Vsaka povečana/zmanjšana omejitev hitrosti (razen con!!!) velja do križišča. Križišče omejitev razveljavi. V našem primeru imamo omejitev 60, križišče, z druge strani križišča s5 omejitev 60 naprej. Katera je pravilna hitrost vožnje skozi križišče?
Da je črta potegnjena čez celo širino da vedeti, da semafor velja na vseh pasovih. Če je ne bi bilo, bi res lahko pomenilo, da se pri rdeči lahko zavija D. Pa še polna črta je. Če bi bila prekinjana, bi lahko s5 pomenila kot dovoljeno zavijati D pri rdeči.
Vsakič, ko se tu peljem domov, zavijam desno. In vsakič ustavim pri rdeči. Ker semafor velja tudi za zavijanje desno, saj črta pred semaforjem zajema tudi zavijanje v desno. In vsakič, ko ustavim, je za mano hupanje, blendanje, mahanje, ven iz avta itd
In retardom se ne da razložiti, da velja rdeča tudi za zavijanje v desno. Vsi pametni, da to ne velja in je zaradi tega za zavijanje desno znak, križišče s prednostno cesto. WTF??? Sem tudi rekel, da me lahko obvozijo, ker nikogar ne zadržujem. In zopet WTF, retardi smernik in obvoz...
Eno CPP vprašanje, kako vi v temle križišču zavijate desno? Pri rdeči luči na semaforju... Je pa križišče v Šentjakobu, ko pripelješ na semafor od Belinke.
Od Zastav so zelo cenjene in iskane mediteranke (jo je imel sosed) in pa tiste z močnejšim 1.3 motorjem. 50+kW se mi zdi, Super al nekaj takega.
Je pa moja sedaj pokojna soseda kupila stojadinko. Čisto novo. Jaz takrat niti še v osnovno šolo nisem hodil. Noov pripeljali domov, zaprli v garažo. Nikomur ni pustila voziti, ona pa tudi ni imela vozniškega dovoljenja. In tako je pred nekaj leti sosed, njen sin, potegnil ven stojko in je bila samo za na deponijo. Stanje na števcu pa 0,00000km
Calibra je, meni, dizajnersko čudovit avto! In če ste opazili, so 8V veliko več vredne kot 16V. Pri 16V so zajebal konstrukcijo glave, ker so "navrtal" 8V in s tem stanjšali stene kanalov. POsledično temu so pokale glave 16V med kanali.
Dotična Calibra ima tudi narobe zapisan VIN (WOLOOOO85P1186165) za informacijo!
V VIN številki nikoli ni črke O (se tepe s številko "0", nula) in črke I (se tepe s številko 1)
Prednje sedeže ven in sedim na zadnjih "Hightower" stil
Pri Mazdi 323 BJ je tudi višina problem, ker pri normalnem sedenju gledam v senčnik . Pri Kappi je pa, ker je še iz stare šole, interier zelo vrhunsko dimenzioniran. IN tako tudi tisti za mano nimajo hudih težav. OK, še eden mojih gabaritov ne bi mogel sedeti za mano.
Zmagovalec mi je pa E34! Ob maksimalnem pomiku nazaj se je prednji sedež naslonil na sedalo zadnjega sedeža. Torej bi za mano lahko sedel le kdo brez nog. Ampak kljub pomiku jaz nisem mogel sesti za volan. Pri novejših je pa itak, glede na zunanji gabarit, notranjost kot pri R5. Sama izolacija innevemkajše.press pa to pobere ogromno prostora.
Drugače pa še podatek da je v Slovenija registriranih cca. 7 komadov S2000, Mx-5 Miati pa sta samo dve z avtomatskim menjalnikom.
Na Nizozemskem se prodaja celo ena prve serije v rumeni barvi
Sem šel gledat in štet!
HONDA S2000 registriranih 34 vozil, od tega 3 iz 2. serije z 2,2 motorjem. Vse večinoma SB homologacija
MAZDA MX-5 7 vozil z avtomatskim menjalnikom. Na toliko vozilih je v opisu naveden avtomatski menjalnik, ker pri nas se tip menjalnika ne zavaja ločeno.
Tu misliš na Miato kot na splošno MX-5, ali samo MIATA (USA verzija)?
S2000 je postala izredno iskana zadeva. Če jo primerjaš s kakimi novodobnimi kvazi športniki, sploh če so D porekla, vidiš kaka skropucala so novodobniki. In novodobniki z enakim motorjem in polžkom ne dosegajo takšnih zmogljivosti kot S2000 z atmosferskim.
Ni bilo časa prej, ampak v sobot sem opral Japonko. In to kompletno vse z deževnico. Kako je to super, ker po pranju ne rabiš nič več delat. Mehka voda je res zakon.
LOL, sezona za tole se niti začela še ni, ti bi jo pa zaprl v garažo???
Nališpaj, naslednji teden bo menda temperatura šla krepko gor, potem bo pa samo uživanje v vožnji, punce že malo manj oblečene, prvomajski prazniki,...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
SI spregledal moj del "Res pa je, da ima vsak prodajalec svoje apetite po nabiti marži."
Večino "vidim", kar pride avtov iz uvoza k nam, preko organov...
Cen so pa take (bile), "Ker lahko"... Zdaj pa prodaja v riti.
Popravljeno od DamijaniPovezava za deljenje
Deli na druge strani