Večina je predelanih na plin, ker 2.3 turbo motor na bencin in težak AWD gnan SUV ima porabo okoli 12 litrov. Ne nisem se zatipkal.
Smo naredili z bivšim članom Juresom 1x poraba stava iz LJ do MS po omejitvah. Stava je bila, da pridem pod 12 litrov na 100km. Sicer mi je uspelo z 10,7 ampak je bila zelo idealna vožnja,zgolj AC in nekaj lokalnih, ter skoraj nič mestne.
V glavnem, ko lastniki teh avtov spoznajo kolk tole srka je pač edina rešitev plin al pa vzet takega z dizel mašino (obstajale le v FL različici).
Moja trenutna korejska makina mi pije 11,5l, pa nikamor ne gre. Zato se malo nagibam, če bi menjal, ker če že toliko srka, kot praviš, pol se naj vsaj premakne.
Menda je mel eno, ki je zaribala pri 150kkm, pa o nekih problemih z oljnimi pumpami mi je govoril. Kolikor pa berem po forumih, pa ni neke krize z motorji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja trenutna korejska makina mi pije 11,5l, pa nikamor ne gre. Zato se malo nagibam, če bi menjal, ker če že toliko srka, kot praviš, pol se naj vsaj premakne.
Kaj pa pogon bi me moral kaj srbeti (AWD pa to)?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani