No, da se jaz pohvalim Michelin Alpin PA4 zimske gume.
Zdrzale 5 let, 55-57.000 km prevozenih.
Letos sicer malce nesejo, ce grem v kak ovinek po mokri cesti, ampak ce znizam hitrost za 10, ni vec teh tezav. Sem jih mislil lani menjati, po 4 letih... pa dobro da jih nisem. V snegu ni bilo tezav, tudi v poledici ne. Dobro sem jih "preduzio" za eno leto. 😄
Za drugo zimo pa se ne vem... me mika vsaki 2 leti nove kupit in malce kolobarit. S Kleber ali Hankook, kot se tu na forumu hvalijo. Se mi zdi boljsa strategija.
Jaz bi rad pohvalil hribovskega Jozeta, ki sraufa vse mogoce avte, ni specializiran za nobeno znamko.
Se dogovoriva za uro in datum in tako tudi drzi. Tudi klicati ga ne rabim 3x, kot sem v preteklosti kaksnega drugega Jozeta.
Ima tudi svoj s.p., ampak naredi brez racuna, ker mu zaupam. Seveda je tako se ceneje.
Kot je pa zgoraj en napisal, dokler so obicajne in "preproste stvari", smo vsi srecni in zadovoljni - jaz, avto in hribovski Joza. Upam da z mojo M3 ne bo kaksna vecja tezava, trenutno je stara 8 let, ima 205.000 prevozenih in je v odlicnem stanju. Vsaj upam. Se drzim intervalov servisiranja.
Bi pa rabil enega licarja, da ji pokita prag, ker je M3 povozila stojalo za motor in si je zvila prag. To recimo hribovski Joza ne dela.
Ne komplicirat in daj notri original Mazda olje 5 /30 in to jeto. Za dizlerce so pa priporočal Motul olje.... 😉
Ma na zivce mi gre da moram olje narociti v eni trgovini in tam placati postnino, v drugi trgovini pa filtre in vse ostalo in spet tam placati postnino.
Amazon je zakon, ceneje kot pri nas. Folk kupuje cistila, izdelke za osebno higieno itd. - vse ceneje kot pri nas v katerikoli trgovini. Pa se doma lahko ostanes, ker postar pri hisi pusti.
Shella sem linkal zato, ker sem nasel en odgovor clana v ZS, ki je priporocal A3/B3 olje.
Kaksna je torej razlika med A3/B3 in A5? Sklepam da je vseeno katerega dam v G120.
The biggest difference between A3/B3 and A5/B5 is HTHS. For A5 it's a min of 2.9 and a max of 3.5 but for A3 the HTHS must be above 3.5 (or equal at a min). So with A3 oil you have a thicker & stronger oil but at a minor cost to fuel economy. ILSAC 5W-30 synthetics typically have a HTHS of 3.0 to 3.1, so they must be A5. Euro oils for BMW & MB require a min HTHS of 3.5, so they must be A3.
The biggest difference between A3/B3 and A3/B4 is TBN. The A3/B3 needs a TBN of 8 or more, while a A3/B4 requires a TBN of 10 or more (similar to a EP oil).
All ACEA oils are also required to pass a shear stability - stay in grade test, which requires the use of high quality shear stable VII polymers.
So when you say a A3/B4 oil, you are really saying a high quality, shear stable oil, with a high HTHS (min 3.5) and a high TBN (min 10). A very robust oil.
Drugace pa mislim da bom kar iz Amazona vzel, cedalje vec tam nakupujem. Vedno nekaj caka v kosarici, da se nabere 59 eur za free postnino...
Goodyerka verjetno nima ojačane bočnice (XL) pa je zato mehkejša in jo pobira po robovih, ponavadi zunanjem....
Dobro je vzeti XL gumo pa ni ponavadi problema. 😉Daš malo več kot za Nexenko in kupiš Falken, Hankook, Kumho ali kaj podobnega za cca 110-120€...😉
Kot XL oznako misliš "extra load", torej pnevmatika z višjim indeksom nosilnosti?
Drugače pa hvala za info, vzeto na znanje! 💪
Letne Nfera SU4, ki sem jih imel, so imele to oznako. Pa so komaj zvozile dve sezoni oziroma 23-25.000 km.
Te Goodyearke ki jih imam sedaj, res nimajo XL oznake. Pomoje vseeno bolje vsaki dve leti nove Nexen, kot pa 4 leta iste Goodyear.
Bom pa malce menjal prihodnjič, imam Hankook in Kleber nagledano že za zimske gume drugo leto. Pa bom verjetno tudi letne vzel isto firmo. Mislim da si ravno ti hvalil zimske in sem si potem napisal v beležko da moram sprobat. Čeprav te Michelin alpin PA4 so res zakon, ampak je zakon tudi cena.
Zakaj? Ker sem imel čas in voljo, mesec gor ali dol.
Prvič do zdaj bom na kateremkoli avtu imel 5 let stare gume. Michelin alpin PA4, z DOT-om 4919. Ponavadi sem srečen, da gume zdržijo 4 sezone, te Michelinke pa se še kar ne dajo, imajo dovolj profila. Pa da vidimo kako bodo lesene po mokrem...
Je pa zanimivo, letne Goodyear imam drugo leto in so pobrane po zunanji strani. Bi rekel, da je optika kriva, ampak Michelinke so po petih letih še vedno enakomerno obrabljene. Goodyear slabša guma (kot Michelin), prevroč asfalt, prehitra vožnja? Drugo leto jih bom še uporabil (zadnje naprej, sprednje pa nazaj), ampak štiri leta pa ne bodo dočakale.
Mogoče je res boljša računica da vsake 2 leti kupim pol cenejše Nexen. Sem jih že imel in so bile dobre za 2 sezoni (25-30.000 km).
Koliko je potem vredna enaka M3, pa da ni karambolirana?
Moja je 2017, 190.000 prevoženih, limuzina. Letos menjan jermen, vodna črpalka, vsi diski in ploščice, vse tekočine (klima, motorno olje, bremz olje, antifriz)...
Imam tudi vlečno kljuko.
Saj ne da jo prodajam, pač tako informativno... Zdaj ko je veliko zamenjanih stvari, jo mislim zgonit še par let.
Z nižjo prostornino pa smo rekli, da cca. max. 100€ na leto prišparaš (seveda ne sme bit moč novega avta bistveno višja ker bo zavarovanje dražje). To je v 10 letih 1000€, pa če kupiš za 1000€ dražji avto nisi nič prišparal (si na nuli)
Ti se ne naveličaš avta?
Celo življenje voziš enega in istega, ki mu pada cena vsako leto, pa problemi nalagajo zaradi EMŠA?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, da se jaz pohvalim Michelin Alpin PA4 zimske gume.
Zdrzale 5 let, 55-57.000 km prevozenih.
Letos sicer malce nesejo, ce grem v kak ovinek po mokri cesti, ampak ce znizam hitrost za 10, ni vec teh tezav. Sem jih mislil lani menjati, po 4 letih... pa dobro da jih nisem. V snegu ni bilo tezav, tudi v poledici ne. Dobro sem jih "preduzio" za eno leto. 😄
Za drugo zimo pa se ne vem... me mika vsaki 2 leti nove kupit in malce kolobarit. S Kleber ali Hankook, kot se tu na forumu hvalijo. Se mi zdi boljsa strategija.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani