Skoči na vsebino
Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Hmmm, ne bi reku. Mene tile pasati prav ni? ne omejujejo. Zgleda da tebe nekaj malega omejujejo.

Baje bodo kaznovali tiste, ki ne vozijo po omejitvah. Tudi prepo?asne! ;)

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

?ivjo!

Tudi jaz imam izredno slabe izku?nje z A-Cosmosom na Celov?ki.

Mazdi se podalj?uje garancija za prerjavenje na 10 let (letnik 2003) v kolikor je avto venomer servisiran pri poobla??enem serviserju. Seveda je najina Mazda 6 leta 2011 za?ela rjaveti pri obeh zadnjih gumah in levem pragu. Rjo so mi sicer zrihtali, ampak levi bok pa po?trihali skoraj na oran?no (avto je rde?), poleg tega, ko sem prevzel avto, je bil ta zaklenjen samo s ?oferjeve strani in ni delal display in podobne stvari (potem so ugotovili, da je varovalka). Mislim, da je dol?nost serviserja, da po kon?anem delu zaklene avto ali vsaj preveri, ?e je zaklenjen, preden ga da z rok. Da ne omenjam, da je bila rja lepo odpravljena, vendar estetsko si serviser ne bi smel privo??iti tega. Na koncu bi morala ?e pla?ati 80? od celotne cene, ki je bila okoli 400?, kar seveda ni logi?no, ker kar spada v Mazda garancijo, servis ni? ne pla?a. ?e njihov nek tehni?ni direktor al kajvemkaj je pri?el (na najino zahtevo) in se delal neumnega in potem rekel, da nama ni treba ni? pla?ati. Kak?na dobra du?a...

Seveda, ko sva z ?eno kontaktirala MMS, so se delali neumne in se niso odzivali na noben mail niti po telefonu ni bilo nobenega odziva (rad bi, da bi bil avto v celoti rde?, in ne oran?en/rde?).

No, zdaj avto vozim v avtohi?o SELMAR v centru Celja, kjer je bila stvar vedno opravljena profesionalno, poleg tega se naro?i? na uro in to dr?i (sem prebral da so morali nekateri pu??ati avto v Ljubljani cel dan).

Skratka vse pohvale poobla??enemu servisu SELMAR in vse graje na avtohi?o A-COSMOS. Res podn od podna.

SELMAR Celje :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove dajatve ob registraaciji vozila
Napisano

Ampak to bo ziher re?ilo slovensko gospodarstvo ja, pokrast dr?avljane kot je napisal Mrau?k M?k. Malo tu, malo tam pa bomo po?asi 3/4 denarja dali v dr?avno blagajno. :vskalo: Davek tu, davek tam, povi?anje tro?arin tukaj, zvi?ajmo registracijo tam, pa dajmo ?e krizni davek in juhej. Najlep?e pri tem je pa, da jih boli kurac ker mi le jamramo tu na forumu, gospoda pa se redi v parlamentu.

?e imate le opcijo registrirajte firme v drugih dr?avah. ?e mene vpra?ate bi bil to kar lep udarec, da bi se vse firme na papirju preselile in odvajalo bolj prijazne davke drugi dr?avi. :hudicek:

In tako bodo ustvarli obraten u?inek ...

Kot sem ?e ve?krat reku, sem zaveden in ponosen Slovenec ... Kar se ti?e zgodovine, glede na to kar se dogaja danes pa ve? ne vem kako bi se obna?al? Kot Evropejec?? ..in spokal nekam kjer mi bo bolj?e? :wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Clio RSi Baccara je kar redkost. Zaradi njega (za tiste ?asa kar bogata oprema) je nastala reklama "ima vse kar imajo veliki". Kdor se jo spomni je car, ostali ste premladi. :D

R21 turbo ima pa prijatelj s katerim smo ?li na ring. No on je ?el

Tistale Celica pa (meni) izgleda boga ?e na sliki. :blush:

CAR SEM!!! :jupiii::jupiii::jupiii:

"Ima vse kar veliki." :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pusti ti une to?ke ampak poglej shemo kake barve sta lutki in preberi detajle. Pa ne govorim, da je avto nevaren ampak le, da ni bolj varen kot konkurenca.

?e mi da? 7000? se greva lohk zaletet pa bova pol vidla. :hohoho:

Tkole se zmenva: tisti, ki umre placa za oba! ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No kar se varnosti ti?e so BMWji ?e vseeno malo za konkurenco kolikor vem. Serija 3 E46 ?e nima 5 zvezdic, celo kritike je prejela. ?e izvzamemo razliko v te?i je ?e moj Clio malenkost bolj varen. :blink:

Druga?e je pa tole zanimiva BMW je pa res, da je malo starej?i (2006).

Kar se varnosti ti?e .. Mislim, da ima tale model samo dva vzglavnika za glavo zadaj. Druga stvar je ta, da nima nobenih lu?k, ki te opominjajo da se mora? pripet s pasom in podobno. S tem si namre? vsi korej?ki in podobne piksne nabirajo to?ke na crash testih. Ima 2 airbaga manj kot vsa ostala konkurenca, malokdo pa ve, da se sprednja zavesa razpre do zadnje police. Tukaj mu to?ke padajo, se pa ?e vseeno raje zaletim s svojim kot s tvojim. :jezicek: Imam brata, ki je zaposlen v gasilskem zavodu in zaradi tega kar on pove kaj vidi na terenu ti lahko re?em, da je avto varen. Da ne govorim, kako se obnese DSC napram drugim sistemom. Bil ?e na treh poligonih, pa kroga nih?e ne odpelje tko k BMW. Pa 10 let starej?i od recimo AUDI-ja.

glih e46 understeera ce ga zacnes vozit po mosko...

ce si bolj pussy pol je ok :)

?e dobro da sem pussy. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje te pa ovira sredinski naslov pri dvigovanju ro?ne?

Pri Audiju in passatu vem da te. Pri BMW-ju jo lahko dvigne? brez da se premakne naslon, pa ?e komolca ti ni treba dajat za sede? ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katerega bi?

Sem ga ?e. In verjetno ne bom nikoli vozil ni? drugega. V vse kar se vsedem (vklju?no s stroji v naslovu) se mi zdi, da mam namesto volana v rokah Logitech brez Force feedback-a, 50:50 te?a je super kombinacija, sploh z zadnjim pogonom. Understeering-a skorajda ne poznam ve?, udobje je neprimerljivo z ostalimi. Ne govorim o mehkih sede?ih in podobno ampak o tem kako je recimo postavljen sredinski naslon za roko (nikoli te ne ovira pri dvigovanju ro?ne), poli?ka za po?ivanje leve noge ... S klimo se v BMW-ju ne more? prehladit. Iz sredinskih ?ob ti lahko piha toplo ko hladi? celoten avto. ?tevec (ki naj bi bil dolgo?asen)... noben avto nima na enem mestu toliko podatkov - ne rabim ?e ?tevca nad ?tevcem, displeja na sredini armature in podoben ?it nasploh znan pri francozih. Analogen prikaz porabe. :bravo: Po snegu gre ko tank ...

Poraba je ni?ja kot pri vseh zgoraj navedenih.

Ugodni servisi in rezervni deli. (pri tem avtu vse kupi? ?e ko kupi? novega)

In pa nazadnje: ko gledam prometne nesre?e - moram pisat? :hudicek:

Pograjam pa lahko menjalno ro?ico ki je mehka, gumijasta in dolga v hodih. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Da smo si na jasnem, moja zahteva po izbrisu nima veze s klubom, foruma?i - enostavno se ne veidim ve? tukaj, ker vsebina ni ve? forumska, ampak je ratal to en socialni chat tool.

Odgovarjam le ?e tistim reve?om, ki v tehni?nih te?avah i??ejo re?itve za svoje mazde - to je do nedavnega bila kvaliteta foruma...od 2012 naprej pa............+ osebna odlo?itev da se malo podatkov zbri?e.

Se pa strinjam, da odkar je klub so se stvari zmedle, ljudje se morajo odlo?iti ali tukaj nastopajo kot foruma?i ali kluba?i - navsezadnje je to Mazda FORUM.

To je to!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.