Skoči na vsebino
Imam nekaj vpra?anj za mazdo 6.
Napisano

letnik 2007: prika?e kilometre tudi pod 50km...preisku?eno, ker se pri moji M6 pametna rumena lu?ka pri?ge ko comp pravi da je le ?e za 35 km....pol gre pa not ene 55l.

Failing to plan is planning to fail!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema - kje tankati
Napisano

Moja M6 2007 diesel DPF ima precej problemov z dizlom od petrola. Nikamor ni vlekla, pospe?evanje je bilo tko kot v posameznih sunkih...sem bil 100% da ga bom peljal na servis nastaviti parametre. potem sem slu?ajno 3 x zapored tankal Agip v BTCju in avto ?ude?no vozi brez najmanj?ega problema. Tako da sedaj kombiniram OMV in Agip, Petrola pa se bojim kot hidi? kri?a. Avto dela BP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Jaz sem z mojo 120 dieselco naredil do sedaj 3200km (ok za?etnik pa?)...in tko...potegne zlo dobr...kon?na hitrost pa..kaj pa vem....zadnji? sem ga komaj spravil na dobrih 190 (pa se mi zdi da je blo mal s klanca)..

Forumovci, kak?ne so va?e izku?nje s kon?no hitrostjo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Nekaj sem po webu brskal okoli tega xcarlink paketa, in ?e sem na eni strani prav zasledil je to treba narediti pri tistih 2003-2005 radijih, ki nimajo zvezanega priklopa za externi cd changer. In s tem mosti?kom naj bi se naredila pa? ta povezava.

Ampak ne me dr?ati za besedo.

Drga? pa kitaj?ek za mazdo M6 2007 z bose sistemom avtoradio s cd changerjem (brez mp3) priporo?a tole:

HI, You may buy the item for MAZDA:(http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=150142006311). Xcarlink price is 76EUR, but shipping to Slovenia by FedEx express need 42EUR. If shipping by air mail without tracking, the cost should be 15EUR. Thanks!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

?e ima? starej?i model mazde 6,bo? obvezno moral naredit mosti?ek.

To pa pomeni,da bo? moral vzet radio ven.

Kar nadalje pomeni,da bo? moral raz?raufat sredinsko konzolo...

Jest mam M6 2007 z avtoradijem s cd wekslerjem (?al brez MP3 playerja) in bose sistemom. A mislite, da bo to "ta simpl" varianta (brez mosti?ka).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Ni kaj za polomit. Odpre? predal pred sovoznikom, ga odpne? (stisne?) na obeh stranskih kljukicah kateri ga dr?ita, da se ne odpre preve? in odpne? ?e "vzmet" na desni strani predala, nato predal odpre? do konca oz. bo ?e sam dol padel. Nato pa z desno roko se?e? v armaturo za radijem in s tipanjem poi??e? vti? (prostora je dovolj), ko ga najde? pa le ?e potegne? kabel Audio Linka in priklju?i?. Na Audio Linku se pri?ge lu?ka (modra) in zadeva ?e deluje.

?e je pa res tko simpl, pol sm pa sploh za to, da gremo v skupinski nakup. A ma kdo kak?ne izku?nje z ebayom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Dru?ba, ?e bo kdo naro?al tole zadevico se tudi jaz pripro?am za skupni nakup. ?e bolj pa se priporo?am za pomo? pri monta?i (kakor mam jest sre?o bom sigurno kaj polomil).

?au bau

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Najprej pozdrav?ek. Sem nov uporabnik foruma tko da upam, da nam kakega kozla ustrelu.

Torej take konektor k se priklju?i na CD izhod. A to je konektor al vmesnik. K jaz mam M6 2007 z bose + CD changer. A to pomeni, da ?e priklju?im Audiolink, CD changer je good bye?

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.