Ne, niso vse 184KM AWD, ampak bolj redke so AWD, Je pa res, da so vse AWD s tamočnejšim dizlom. Ta sklop dizla z vsemi popravki, AdBlue sistemom in drugačnim DPF je šele od konca leta 2018 oziroma od zadnjega FL-ja. Tko, da kej dost velik uporabnikov v tem času ni naredilo več kot 150.000km in tako ni odgovora ali bo motor zdržal 300kkm. Načeloma bi moral.
Je pa en velik minus pri tem avtu in to je močnejši motor, avtomatik in še v kombinaciji z AWD. Žal tole pač ni šparovček in verjetno se vozi nekje nad 7 litrov/100km. Recimo 150KM FWD z MT pa pod 6 litrov.
Js sm mel rekord na 175 awd na relacijo 6,7l/100km
Jaz jih imam. 😊 In sicer Good year F1 assimetric 5. Če boš kupoval druge feltne (širine 8,5") pazi, da ne greš pod ET 40. Spredaj pridejo poglihane z blatnikom. ET 36 pa znajo bit zadaj v redu, spredaj pa preveč ven.
Sej ravno zato me zanima, ker sem na drugih felgah (Tomason TN7) 8,5 sirine et je pa 40
Lahk kaksno sliko kok to zgleda?
Bom mogu drugo leto vrjetno menjat gume pa se nagibam k tej dimenziji 🙂
Bivsi sosolec iz os, si je uvozu sestico bencinarko G165 iz Danske letnik 2014 prek narociavto.si 🙂 sma nardila prvo modifikacijo, iz klasicnih grdih rumenih halogenk v full led zaromete😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js sm mel rekord na 175 awd na relacijo 6,7l/100km
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani