Skoči na vsebino
Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
pred 23 urami je godlike napisal:

Še razmišljam naprej....

Verjetno ne voziš športno, ker mesnate gume povzročajo tyre roll in to je pri agresivni menjavi smeri zelo neprijetno. 🙂

Če te ne moti izgled, bo najceneje in najbolj preprosto 19" prodat, pa 17" furat.

Točno to bom naredil..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Imam toyo 225 55 19. Sam če bi bile še trše je še večji pritisk na podvozje in se potem avto po moji logiki še bolj nagiba v ovinkih. Višja guma pa že sama malo počepne in ne vpliva toliko na nagib kot nizka guma..pojma nimam kako bi z 19 gumami zmanjšal nagib.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Matick napisal:

Mogoce pa ker manj "valja" gume, se pa kabina bolj nagne. 

Ja tudi meni je to bolj logično zato sem pa pomislil da bi vzel višjo 19 " ..samo potem ni holologacije..ali pa da bi nižal vmeti..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Živjo imam cx 5 2.2 175 hp z letnimi gumami 225 55 19 col in zimske 225 65 17 col. Problem je, da je vožnja z 17 col veliko udobnejša v ovinkih saj se ne nagiba toliko kot s 19 colskimi.  Pozna kdo rešitev za manj nagiba pri 19"? Mogoče višja pnevmatika? Samo je homologirana le 225 55 19..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.