Za 360 stopinjsko kamero je pomoje precej dela... ker moras vgradit kamere spredaj, v stranska ogledala in zadaj ... in dvomim, da to gre z obstojecim infotainmentom ...
Ja sej mi je jasno...zato sem tud napisal,da vprasanje ,ce se sploh splaca. Ze vzratna bi bila dovolj🙂
DPF filter je še najmanj. Podložke injektorjev, injektorji, veriga..
Na katerem servisu oz pri katerih kilometrih bi se moralo to preverjat? Se mi zdi ,da pri teh kilometrih se ne bi smelo bit problemov ampak sej pravim,izkusenj glede mazd nimam.
Drugace pa vecinoma avtocesta,recimo da je mestne voznje vec kot pol manj kot avtoceste.
Sem se odlocil za nakup Mazde6 2.2.d 150ks...nimam se nobenih izkusenj z Mazdo. Mogoce ,vase mnenje,prednosti...slabosti...na kaj je treba bit previden pri nakupu?
Vem,nekaj sem ze prebral,eni strogo zagovarjajo bencinca,pri dizlu da je treba pazit na dpf filter....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja sej mi je jasno...zato sem tud napisal,da vprasanje ,ce se sploh splaca. Ze vzratna bi bila dovolj🙂
Samo enega dobrega strokovnjaka rabim🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani