hvala vsem na odgovorih.. kupujem opremo: Mazda CX‑5 2023 5WGN 2.5L Skyactiv G 194hp 6AT EXCLUSIVE‑LINE, ki ima tudi matrične žaromete in bosse ozvočenje.
Jaz imam takšno Cx5, sam da je AWD. Sem zelo zadovoljen z njo po 9. mesecih vožnje. Povprečna poraba je 8 litrov. Zadnji mesec sem 2x na teden v Lj iz Koroške in nazaj in je poraba na tej relaciji 7 litrov.
Prijatelj je po mojem prepričevanju kupil novo CX-30 (194 konjski bencinar). Z avtom je trenutno zelo zadovoljen, jezi ga samo problem s prikazovanjem telefonskega imenika ko ga nekdo pokliče notri. Torej, ko je povezan z avtomobilom (bluetooth) in kliče iz avtomobila (po meniju avtomobila pride do imenika in naredi klic) mu napiše koga kliče (napiše ime). Ko pa ga ta ista oseba kliče notri, se mu izpiše samo številka brez imena? Ali kdo pozna ta problem, oziroma kakšna bi bila rešitev. Na servisu mu niso znali pomagati, oziroma se jim po mojem ni dalo (ali pa ni naletel na pravo osebo).
Hvala za vaše odgovore in vašo pomoč!
Mislim, da sem včeraj opazil isti problem na moji CX-5. Preverim danes in napišem kako je pri meni.
Ali je bila v garaži z 0 kilometri, ali pa nisi dost dobro pogledal
Parkirana je bila zmeraj pred blokom. Ko sem jo prodal, smo jo pregledali in ni bilo kje videti rje. Edino trčke so ble videti na havbi, to je pa itak rak rana te red crystal soul barve.
Jaz žal nisem vozil nobenega od teh, katere si naštel. Ja, imele so mazde težave z rjo, kako je danes ne vem. Naj fantje povedo, kako je z novejšimi mazdami in rjo, jaz že 5 let ne vozim mazde zdej.
Moja prejšnja CX-5, letnik 2018 je bila brez sledi rje.
Jutri grem za svojo CX-5 k našemu vulkanizerju povprašati za mnenje in ceno za Goodyear Ultragrip Performance+ SUV in pa Continental WinterContact TS 870 P, oziroma če mi bo svetoval kaj drugega. Upam da bo ....
Svetoval mi je da je dobra guma in za malce cenejša Hankook winter icept evo3 x 225 55 r19 99v.
Jutri grem za svojo CX-5 k našemu vulkanizerju povprašati za mnenje in ceno za Goodyear Ultragrip Performance+ SUV in pa Continental WinterContact TS 870 P, oziroma če mi bo svetoval kaj drugega. Upam da bo ....
Podnebne spremembe vplivajo tudi na izbiro pnevmatik
Tole je zelo dober test in dober približek tvoji dimenziji,razen col,ki pa niso tako odločilne pri testu napram širini in preseku gume.Če ti ni ravno do najboljše in najnovejše gume,kamot izberi tukaj......👍
Ali je imel kdo katere od teh dveh zimskih gum? Mnenje?
Nimate samo lastniki X186 mild hybrid sistema ... Je vgrajen ze tudi v najsibkejsem modelu CX-30 e-SkyActive-G 122 in tudi ostali, cenejsi modeli kot so Mazda2, Mazda3 ...
In tudi, ko si kupil tako Mazdo, ne ves tega, kar je @Boss spraseval... kako velika je baterija ...
Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev …
Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Imam težavo pri Google maps na Android avtu. Zvečer mi noče preklopiti v nočni način, pa imam nastavljeno na samodejno. Avto je Cx5, letnik 2023.
Kakšen predlog
Popravljeno od SenadPovezava za deljenje
Deli na druge strani