Skoči na vsebino
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Aha.. si kupil takrat....lepo,da si zadovoljen😃👍

Ja lani junija smo jo vzeli pri Selmarju. 

Je kar razlika v primerjavi z prejšnjo diesel, samo smo se je že navadili na novi stil vožnje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 6. 3. 2024 ob 11:46 je dejannnn napisal:

hvala vsem na odgovorih.. kupujem opremo: Mazda CX‑5 2023 5WGN 2.5L Skyactiv G 194hp 6AT EXCLUSIVE‑LINE, ki ima tudi matrične žaromete in bosse ozvočenje.

Jaz imam takšno Cx5, sam da je AWD. Sem zelo zadovoljen z njo po 9. mesecih vožnje. Povprečna poraba je 8 litrov. Zadnji mesec sem 2x na teden v Lj iz Koroške in nazaj in je poraba na tej relaciji 7 litrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 13 urami je scania napisal:

Glede na test bi jaz zbral Hankook, ampak evo3 ni v dimenziji 225/55 R17 😕

Te sem jaz naročil za svojo CX-5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prikaz imenika na CX-30
Napisano
pred 16 minutami je astor napisal:

Prijatelj je po mojem prepričevanju kupil novo CX-30 (194 konjski bencinar). Z avtom je trenutno zelo zadovoljen, jezi ga samo problem s prikazovanjem telefonskega imenika ko ga nekdo pokliče notri. Torej, ko je povezan z avtomobilom (bluetooth) in kliče iz avtomobila (po meniju avtomobila pride do imenika in naredi klic) mu napiše koga kliče (napiše ime). Ko pa ga ta ista oseba kliče notri, se mu izpiše samo številka brez imena? Ali kdo pozna ta problem, oziroma kakšna bi bila rešitev. Na servisu mu niso znali pomagati, oziroma se jim po mojem ni dalo (ali pa ni naletel na pravo osebo).

Hvala za vaše odgovore in vašo pomoč!

Mislim, da sem včeraj opazil isti problem na moji CX-5. Preverim danes in napišem kako je pri meni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 16 urami je g.Wankel napisal:

Ali je bila v garaži z 0 kilometri, ali pa nisi dost dobro pogledal ;)

Parkirana je bila zmeraj pred blokom. Ko sem jo prodal, smo jo pregledali in ni bilo kje videti rje. Edino trčke so ble videti na havbi, to je pa itak rak rana te red crystal soul barve.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 1. 10. 2023 ob 17:11 je MazdaBoy napisal:

Jaz žal nisem vozil nobenega od teh, katere si naštel. Ja, imele so mazde težave z rjo, kako je danes ne vem. Naj fantje povedo, kako je z novejšimi mazdami in rjo, jaz že 5 let ne vozim mazde zdej.

Moja prejšnja CX-5, letnik 2018 je bila brez sledi rje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 32 minutami je g.Wankel napisal:

Tudi jaz. Odlične gume, edino preveč plava avto. Ampak to, ker sem navajen na drugačne letne :)

@Alex vama z @Gelipter avto ne plava ? 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
dne 3. 10. 2023 ob 20:35 je Senad napisal:

Jutri grem za svojo CX-5 k našemu vulkanizerju povprašati za mnenje in ceno za Goodyear Ultragrip Performance+ SUV in pa Continental WinterContact TS 870 P, oziroma če mi bo svetoval kaj drugega. Upam da bo ....

Svetoval mi je da je dobra guma in za malce cenejša Hankook winter icept evo3 x 225 55 r19 99v.

Kaj menite?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jutri grem za svojo CX-5 k našemu vulkanizerju povprašati za mnenje in ceno za Goodyear Ultragrip Performance+ SUV in pa Continental WinterContact TS 870 P, oziroma če mi bo svetoval kaj drugega. Upam da bo ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz bom po vsej verjetnosti za svojo CX-5 vzel ene od teh dveh gum 225/55/R19 :

• Goodyear Ultragrip Performance+ SUV
  • Continental WinterContact TS 870 P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
dne 19. 9. 2023 ob 13:23 je Bini napisal:
WWW.AMZS.SI

Podnebne spremembe vplivajo tudi na izbiro pnevmatik

Tole je zelo dober test in dober približek tvoji dimenziji,razen col,ki pa niso tako odločilne pri testu napram širini in preseku gume.Če ti ni ravno do najboljše in najnovejše gume,kamot izberi tukaj......👍

Ali je imel kdo katere od teh dveh zimskih gum? Mnenje?

*Goodyear ultragrip performance + suv 225/55r19

*nokian wr suv 4

Popravljeno od Senad
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 17 urami je NevLado napisal:

Tudi moje vredestein so bp

Predlagam da počakaš na teste čez kak mesec iz strani AMZSja in se odločiš če bo kak nov model

Ja samo za SUV ni testov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Nimate samo lastniki X186 mild hybrid sistema ... Je vgrajen ze tudi v najsibkejsem modelu CX-30 e-SkyActive-G 122 in tudi ostali, cenejsi modeli kot so Mazda2, Mazda3 ...

In tudi, ko si kupil tako Mazdo, ne ves tega, kar je @Boss spraseval... kako velika je baterija :) ... 

Tudi nova CX-5 G194 ima mild hybrid system

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
dne 20. 6. 2023 ob 18:41 je Volume napisal:

To pa kar pogrešam...

V aplikaciji imaš pod servis samo kontrolo stanja in kljukice za luči,  tlak v gumah in sistem za nadzor tlaka....ne pa koliko so polne gume😕😕😕

Ja pri moji Mazdici isto kaže samo odkljukano, ne pa koliko je tlaka v gumah 🙃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano

hey

Na Mazdi imam android avto in telefon se mi poveže preko BT. 

Ali mi lahko kdo napiše kako naj zaženem youtube, ker mi ga pod programe na zaslonu avta ne prikaže.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 22 urami je Jest napisal:

Pri CX-60 je koncno tudi moznost preverit stanje napolnjenosti v infotainmentu ali pa preko aplikacije MyMazda… Je vsaj ena dodatna korist od TPMS senzorjev ;) …

IMG_0720.jpeg

Ali je to mozno tudi pri “premium” CX-30 ali novejsih drugih modelih ali samo pri CX-60?

To pa morem preverit če ima CX-5 tudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
pred 20 urami je Enos napisal:

Je bilo vec mestne voznje ali bolj relacijsko? In koliko si cca letno delal km?? Seveda sklepam da imas dizla? 

Vožnje je večino krajše, letno delam cca 18000 km. Ja 2.2 CD175 AT AWD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.