Pa bom malo napisal po dobrih dveh mesecih uporabe cx 30
Avto se pelje odlicno v ovinkih imas vcasih obcutek da se avto skoraj ne nagiba, hrup v kabini zelo majhen dobro edino avtocesta malo doda, motor odziven sicer ja pri nizkih obratih ne poskoci ko pa pride na obrate pa vlece in mu tudi ne zmanjka, poraba za tako mocen motor in bencinarja je 5,9l/100km kar se mi zdi dobro. Skratka zelo fin za vozit asistenci sistemi delujejo dobro itd.
Aja pa zaslon itd res dobro izpade da ni na touch. Pa bose sound je pa vrhunski.
No sedaj pa se malo minusov.
Menjalnik sicer zelo natancen vendar se vcasih zgodi da kar ne gre zlahka v prestavo. Mogoce sedaj ko se je malo uteklo vse skupaj se to skoraj ne zgodi vec. Zapiranje vrat vcasih se avto sam zaklene vcasih ne ima kdo kasno idejo
Če precej, ti svetujem, da narediš prvi redni servis prej, kot ti to svetujejo strokovnjaki na mazdi. Jaz sem ga naredil na 12900km.pa se mi zdi, da bi ga lahko še prej. Nikakor pa ne na 15000+.in izogibaj se btc servisu. 😉
@klemen 77 lahko si brez skrbi, ker zaenkrat še ne poročajo o kakšnih težavah in avto je vizualno TOP (notri in zunaj), poraba pa ravno tako za te konje, ki jih ima cx-30 💪Verjemi nebo ti žal
Katero opremo,barvo in kje si kupil avto, če ni skrivnost..... 🤔
Na forumu nas je kar nekaj, ki imamo ta model s tem motorjem. Ne poslušati ostalih na forumu, ki niti sedeli niso še v tem avtu. 😉
Avto gre super, saj ima vendar 186 konjicčev.Pije zelo malo. Z motorji nisem zaledil do sedaj, da bo bili kakšni problemi. Izdelava je vrhunska(premium). Kak#en menjalnik si izbral?
Izbral sem ročni menjalnik.
Ja res je kar sem pregledal tale forum so mnenja eden tako drugi tako da potem že rataš malo zmeden.
Avto pa sem izbral zato ker mi je res edini vizualno všeč in pa notranjost ker vsi gredo na neko čudno notrajnost kot da imaš polno ipadov notri.
Pred eno uro je Bini napisal:
Dobrodošel😉
Trenutno nimam časa, ti jutri napišem, če te konkretno kaj zanima👍
Ta čas si pa prečitaj malo za nazaj pod to temo..... 😊👍
Ja forum za nazaj je begajoč eni pišejo top drugi pa spet da ne.Kot pravim avto mi je vizualno res top notranjost materiali itd. Tako da komaj čakam da dobim cx 30.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1 servis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani