Skoči na vsebino
Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

No pa sem se pridru?il uporabnikom XCARLINK-a, zadeva ?pila odli?no. :bravo:

Poleg sem vzel ?e prostoro?ni komplet BT za telefon, kar pa pravtako dela odli?no. Ob navezi s telefonom, lahko tudi muziko laufam direktno iz telefona na avtoradio (ne dela na vseh telefonih). :bravo:

Kako je pa s tem prostoro?nim kompetom za telefon, dobi? zdraven ?e mikrofon? ali ima naprava sama sprejemnik? Dela OK? Te oni na drugi strani dobro sli?i?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin NUVI 765T
Napisano

Pozdravljeni,

sem odprl kar novo temo za tegale novga NUVI-ja, ker se mi zdi, da je mo?nosti za uporabo veliko, ?al pa tudi problem?kov...

No, da za?nem, za tale model sem se odlo?il, ker ima poleg vsega ostalega ?e bluetooth in FM povezavo na avtoradio kar naj bi omogo?alo kvalitetno prostoro?no teleforniranje... vse to je res, o kvaliteti se pa ?e spra?ujem....

Druga?e pa je prednalo?ena kartografija za enkrat delovala zadovoljivo, ?al Adriarute ?e ni mogo?e gor nalo?it, ker naj bi bil spet en kiks...

Ene POI to?ke sem ?e nalo?il in dela OK...

Sama naprava je druga?e zlo hitra in za enkrat tudi zelo dobro lovi signal...

No o problem?kih sem se pa ?e razpisal na enem forumu, pa ?al ?e nisem dobil odgovora, lahko kdo kaj pomaga??

?ivjo,

imam en problem?ek s tem modelom, pa ne vem ali izvoira iz modela telefona (NOKIA E71), ki je 765 kao ?e ne podpira (ni je na listi) ali je kaj drugega. Pri prostoro?nem telefoniranju se telefon in Nuvi lepo najdeta in pove?eta, prav tako je vse ok, ?e sam kli?em... ?e pa me kdo kli?e, se pa pojavi problem, saj se kljub potrditvi na Nuvi-ju ne morem javit... z voniti neha, jaz pa ni? ne sli?im, ne sli?ijo pa niti mene... probal pa sem tako preko FM kot tudi preko zvo?nika...

No ja, pa ?e en problem?ek je, zvo?nik na Nuviju je zelo tih in se pogovor na avtocesti slabo sli?i (tudi ?e dam vse glasnosti na 100%), pri uporabi FM pa je zadeva super dokler ne naleti? na radijsko postajo... ne vem meni se tale FM ne zdi najbolj uporaben... najprej i??e? prosto frekvenco, potem pa naredi? 50 km in mora? zadevo ponovit... tako, da je po mojem edina varianta zvo?nik na Nuviju, ki pa je tih.. se ga da slu?ajno ?e kaj poja?at? Ima kdo kak?ne izku?nje? Kak? no druga?no re?itev za telefoniranje?

Hvala in LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Je ve? kot eno leto, ?al... to?no koliko km je bilo pa narejenih pa ne vem, ker sem jih kupil od majstra v kompletu z jeklenimi plati??i in pokrovi. Vulkanizer, ki mi je gume centriral mi je res kazal, da postajajo stopni?aste in se res malo ?uti, ?e gre? z roko ?es. Ja ni?, o?itno je res v tem problem, upam samo, da bo za to zimo ?e dokaj znosno, potem pa ?imprej letne gor. Guma, ?eprav zimska, se druga?e zelo dobro dr?i tudi na mokrem, ker sem imel na drugem avtu Sava eskimo in je bila to drsalnica na kubik, je pa tudi res, da je v ovinku kot salama, medtem ko se avto z letnimi pelje kot po tra?nicah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Evo,

zimske radosti so super.... sam brez zimskih gum :P

Ima slu?ajno kdo izku?nje z gumami Goodyear UG7? Imam namre? eno leto stare in mi je ?e ko sem jih dal centrirat majstr reku, da bodo za?ele trest... sicer tresejo ne, so pa zelo glasne tam nad 120 km/h... in je kar mote?e... za eno leto stare gume, ki imajo ?e kar dober profil je to malo zgodaj, al se motim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.