Skoči na vsebino
Prvi nakup mazde
Napisano
pred 35 minutami je Gelipter napisal:

Ok...ni samo tle dolivanje  ..treba kontrolirat koliko kapljic olja steče v 10sek.v sistem ..na vrhu je vijak za nastavljanje 😉saj tako sem jaz imel..novi sistemi imajo novejši sistem😉lp

Ja tist je nastavljen ja, je pokazu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano
pred 28 minutami je Gelipter napisal:

Čestitke za nakup Mazde 😉delaj redne servise tudi na plinu...kontroliraj mesečno dodatno mazanje LPG...imel.plin na Mazdi 5 2.0 benzin ...brez problemov...zoo zoom 

Ne smem pozabit ja. Bomo dolival

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano

Hvala vsem. Sm uzel pa je spustu na 2500e. Roke so zanič, mi je dal nove zraven. Rja ga mal daje na odbijaču zadi. Motor za enkrat vse dokaj ok, mogoče mal cuka al pa ne znam vozit tazga avta na plin 😂😂😂. Ljubitelj mazde, tut včlanjen v mazda klub, 2 leti staro je kupu pa dal plin vgradit. Servisi narejeni vsi, I jektorji skoraj novi, pa mazanje z oljem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano
Pred eno uro je mazdaman napisal:

Kot je screem napisal ima verjetno izgorele ventile, lahko pa ce bos ze obnavlajl glavo zamenjas se batne obrocke in bo motor za nekaj km ok. 
Ampak sam Japonca na plin ne kupim, sem predelal Toyoto in se ni dobro koncalo in to ze po 70000 km

mi mamo na šihtu toyoto yaris na plin pa nobenih problemov nikol, ma že krepko čez 300k

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

Missfire ima, zato ker so sfukani izpusni ventili zaradi lpg. Sem imel dve mazdi in pri obeh je bilo isto. Je res, da sem sfural dobrih 200.000 na plin ampak vseeno. Menjava ventilov in brusenje glave je takrat novega lastnika prislo 500-600€ ce se ne motim (verjetno sedaj celo vec). Aja pa imel sem mazanje ventilov. Poleg tega je ze takoj po predelavi imel avto manj moci in navora.. Aja pa tudi check engine ti bo skos gorela zaradi lpg (system to lean bank 1 sensor 1) - prerevna mesanica lambda sonda. Zej, ce imas lpg zastonj in ce so res samo ventili za zamenjat se splaca vzeti, ker potem si miren se za 200k sigurno. Je pa to bolj, kot ne loto. Treba je tudi vedeti, da sama plinska istalacija potrebuje vzdrzevanje in je pri 150k km potrebno menjati injektorje za lpg. Pridejo cca. 300€ ce me spomin ne vara. Trenutno imam isti avto z istim motorjem (seveda brez lpg) in je top. Avto ima 295k km in brez kakrsnih koli problemov. Nivo olja pade iz max na min po 20k km...

Injektorje je zamenju lansko leto ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano
pred 7 urami je godlike napisal:

A ni reko da ima miss-fire na enem cilindru?

Torej, to boš moral porihtat....

Ja je reku da občasno to kaže pa ne dela

Pred eno uro je Haxballer napisal:

Ravno zato tem nakupom ne pravimo "naložba", sploh pa ne "top naložba". Izraz "naložba" se uporablja v monetarnem smislu. Naložba so delnice, skladi, ki kotirajo na borzi (ETF) in drugi finančni instrumenti. Pa da ne razpredamo predolgo.. Nisem želel, to temo zlorabimo za debato o pravilni rabi slovenskega jezika :D

image.png

Naložba v smislu Da ga zrihtam da bo guru naorej tko k treba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Shrek napisal:

Vse super, samo plin ne. 

To je MOJE mnenje. 

Vprašanje je, zakaj je tak super ugodno...

Sm klicu pa je rkeu da je Mal problem z rjo na kolo tekih pa en cilinder ne uzge ucasih

Popravljeno od PotatoUser
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano (urejeno)

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19176055&display=Mazda Mazda6

Lep pozdrav,

nikoli nisem še imel mazde, niti  se ne spoznam na njihove motorje. Sem našel danes tale oglas, zadeva mi je ful zanimiva, za take denar in tako opremo.... Skrbijo me edin kilometri in plin. Kdo pozna lastnika? Bi se tole splačalo če bi zbil recimo na 2500€?

Kakšni so te motorji? Na kaj gledat če grem na ogled?

Aja pozabu povedat da plin zato ker na službo lahko tankam in se bom zastonj vozu okol

Hvalaaaaa

Popravljeno od PotatoUser
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.