Ja,to ni neka pogosta ali tovarni?ka napaka.Na toliko ?tevilo avtomobilov se pa? pojavi zanemarljiv % teh
napakic.Mislim,da se da te zadevice vse re?it pri kakem dobrem doma?em mojstru.
No jaz sem tudi sodim med tisti zanemarljivi procent,ki ima te?ave z displeyem .Opazil sem,da mi manjka ve? vertikalnih ?rt,ki pa se ponovno pojavijo,ko se v kabini ogreje.
sem po spraznil celo flaso (nekaj tankov) pa ni blo nc drugace - govorim za sobe (TOK TOK TOK TOK )
Ej LabiGT kolk pa ima? kilometrov na svoji 6-ki pa pri katerih kilometrih ti je za?elo tol?t(TOK TOK..)?Meni je za?elo tol?t pri 110tkm in sedaj stalno tol?e razen,?e grem na zares dolgo furo.Malo premi?ljujem,da bi se do Jelena na Gomilsko zapeljal,da mi ?obe nastavi.No meni je druga?e enkrat poleti avto javil napako na motorju.Takrat sem avto peljal na Gamo,da pregleda kaj bi bilo narobe in je ra?unalnik pokazal napako in sicer da se dve ?obi ne odpirata pravilno,ampak je serviser rekel,da naj bi bila to posledica slabega EGR-ventila,zato sem ga tudi zamenjal.No pribli?no pol leta po tem se je pa tudi za?el pojavljati ta TOK TOK zvok in jaz mislim,da je bil ?e takrat problem v slabih ?obah in ne v EGR-ventilu.
Ta v Avtomedvodah je res bl en pocar .Vse iz Italije,poklepano in pobarvano tko na hiter-pocarsko, samo da se proda z ?im man?imi stro?ki in ?im ve?jim zaslu?kom (malo barve je bilo ?e na pnevmatiki ) pa seveda prodajalec za sveto trdi,da zadeva ni bila ?trihana,klepana etc....
Poznam primer kolega je kupo golfa pri posredniku (?uko celje) po dveh tednih mu avto zaplenijo na mejinato pregovori z istim posrednikom ker je avto prodal na kar je ponujal drugo vozilo ker za kolega ni bilo spremljivo stop do odvetnika kater po?lje prodajalcu za poravnavo oziroma povra?ilo kupnine, ta dabise izognil to?bi vrne celotni znesek zdej pa on ?aka kako se bo razpletlo z avtom.Avto je druga? bil uvo?en pred ?tirimi leti , tko da predlagam dobrega odvetnika ker AH je ta katera bi morala preveriti vse podatke preden avto prodajo.
Koliko kilometrov ste pa kaj naredili z rezervo,ko se je pri?gala rumena lu?ka pa do zadnje ?rtice.Jaz sem naredil ?e pribli?no 100km normalne vo?nje potem sem ?el pa raje tankat .Zanima me ali se da iztisnit ?e kaj ve? kot 100km z rezervo ali je to tista meja,ko avto re?e "klomp-klomp-klomp" ?
V mislih sem imel nekaj takega http://www.bolha.com/oglas2348579 se pa menda da popadenat tudi ?e je klju? kodiran tako,da samo tisti ?ip iz prej?nega klju?a vstavi? v preklopnega.
Oj!No to ja !meni poka pri hidravli?nem cilindru !Najprej,ko stisnem sklopko je malo lufta kake 3cm potem pa nalahko po?i .Serviser je rekel,da ima ta cilinder ki si ga omenil zra?nost in zato poka .Popravilo bi me pri?lo pa cca. 300eur.!Rekel je,da to ni ni? narobe ?e malo pokne pa sem pobral ?ila,kopita in odpujsal proti domu.
Joj z Garminom jaz imam nuvi250 nisem zadovoljen!Sem vtipkal naprimer Kamenjak na hrva?kem in me je pripeljal v center pule med ene bloke wtf?Potem vkucam eno vas v sloveniji in me je sicer pripeljal do te vasi samo potem me vodi do enega polja in mi pove,da sem prispel na cilj,hi?a ki sem jo iskal pa 2km naprej in je ?ist falil.V Kranju i??em neko ulico ni zadetkov skratka navadna jaja.
No tudi jaz imam to te?avo z pedalko!Servise je rekel,da ima pedal zra?nost in da zato poka,popravilo le tega naj bi me pri?lo cca. 300eur.!Druga?e pa pod linkom (tehni?en te?ave,vzdr?evanje in stro?ki) na 7strani ima? moje vpra?anje glede tega problema tukaj na forumu.Ali mi lahko zaupa? koliko kilometrov ima? prevo?enih in kdaj se ti je za?el pojavlati ta problem?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uff,kako se je pa to zgodilo?Koliko kilometrov je pa imel motor?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani