@Gor43 čestitke za nakup. Velik varnih km Verjetno boš od večine dobil odgovor, da je ta motor zanesljiv, verjetno malce zamorjen, prešvoh za večino. Tko da veselo vozi, servisiraj pa bo
Nisem nek divjak, rad pa mam avto v katerem se udobno počutim in po testni vožnji naju je z ženo prepričal.
pred 14 urami je Bini napisal:
Tudi z moje strani srečno vožnjo in dober avto si kupil, bravo...
Hvala, nov član naše družine ostaja iz dežele vzajajočega sonca 😁
Mnenja drugih ti lahko kvarijo zadovoljstvo. Raje bi slišal malo več o tvojem avtu (letnik, oprema, km, ...) in tvojih prvih vtisih.
Sam sem tak nadomestni avto CX-5 2.0 G165 MT peljal 2 x po 25 km po avtocesti. Meni se ni zdel nič posebnega oz. me čudi zakaj je tako popularen - veliko raje vozim nižje in posledično daljše avte, ker se po cesti manj zibajo.
Meni osebno se je vožnja v cx 5 zdela mnogo udobnejša kot v nissanu. Imam pa tudi raje višja vozila. Lepo da smo si različni.
dne 1. 6. 2024 ob 12:35 je g.Wankel napisal:
Kako kupiš nekaj, pa potem sprašuješ za mnenja o tem? 😀
Po 10 letih zvestobe JAP-F Qahqaju sem nabavil Mazdo CX 5, 2.0 benzin. Ker letno naredim med 10k-12k se nisem odločil za dizla. Če ma kdo isti model bi prosu za mnenja o zadovoljstvu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem nek divjak, rad pa mam avto v katerem se udobno počutim in po testni vožnji naju je z ženo prepričal.
Hvala, nov član naše družine ostaja iz dežele vzajajočega sonca 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani