Hvala za vse podane informacije Ostajam torej znotraj zastavljenih okvirjev, bo pa potrebno vklopiti potrpežljivost ali pa nadomestno vozilo dokler se na trgu ne pojavi ta prava.
se na forum obračam še z drugačnim vprašanjem. Sicer sem nedavno objavil, da iščem bencinsko Mazdo, pa me je situacija malenkost prisilila k razmisleku o tej odločitvi. 😅
Me pa zatorej zanima sledeče: katere so najpogostejše napake/tegnobe/nepravilnosti, ki se jih lahko pričakuje pri Mazdinih avtomobilih z dizelskim motorjem? Trenutno imam nagledana dva modela: Mazda 6 2.2 CD (2014) z blizu 250.000 prevoženimi kilometri ter Mazda CX-5 2.2 (2012) z 230.000 prevoženimi kilometri. Sta omenjena dizelska modela nagnjena k kakšnim težavam?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala za vse podane informacije Ostajam torej znotraj zastavljenih okvirjev, bo pa potrebno vklopiti potrpežljivost ali pa nadomestno vozilo dokler se na trgu ne pojavi ta prava.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani