Skoči na vsebino
Mazda 6
Napisano
  dne 17. 9. 2024 ob 7:19 je FuManchu napisal:

Zato pa pravim, da tiste fičnike ko jih boš dal za popravila na dizlu (ker jih tudi boš, če se hočeš sploh vozit) daš lepo za bencin. Bencinar relacijsko zelo malo potroši. Ne rabiš pa neke p*****ije menjat, ker jih nima😉

Razširi  

Problem je to da je na avto.netu več lambotov kot Mazda 6 gen 3 bencinarjev 😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano
  dne 16. 9. 2024 ob 6:12 je FuManchu napisal:

Kupiš bencinarja in nimaš nobenih skrbi. Tole kar si naračunal boš lepo imel za tank.

Razširi  

Glede na to da delam 40k na leto ne vem če je ravno računica za dinota :)

Drugače pa me je nekdo očitno prehitel in kupil avto pred mano.

Hvala za nasvete, uporabno za naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano (urejeno)

Tako da lahko računam kakšnega dobrega jurčka (oz. bolj pol drugega) za

- mali servis

- čiščenje sesalnega korita
- AT polno menjavo olja

- akumulator

- motorčke ogledal

Se za čiščenje sesalnega korita lahko preveri če je potreben, ali je že toliko dela razkopavat da je boljše kar opravit?

Popravljeno od BlackBird
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Pozdrav vsem, potencialni novopečeni mazdaš tu :) !

Da ne odpiram nove teme, zanimam se za nakup Mazde 6 2. Facelift (2018+) Diesel.

V oči mi je padla tale
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19627075&display=Mazda Mazda6

Servisi so delani redno na pooblaščencu (sicer na 20k km) v Nemčiji, preverjeno v aplikaciji. CarVertical poročilo ne kaže posebnosti.

Razmišljam da bi avto odpeljal na pregled drobovja in laka, je najboljši za to Pelko ali pooblaščeni serviser v LJ? So razen standardnih Diesel EKO nevšečnosti (DPF, EGR, AdBlue) še kakšne drugi potencialni gremlini pri tej motorizaciji? Načeloma delam kar relacijsko vožnjo (2x 80km dnevno), tako da sem teh problemov verjetno prihranjen. Kako je s tistimi famoznimi podložkami injektorjev če do sedaj niso bili menjani?

Hvala in lp!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.