Bom še malo spremljal zadevo. Če je pa kdo iz osrednje Slo z enakim motorjem in si je pripravljen vzeti nekaj časa, da bi primerjal vožnjo se mi naj pa javi v zs
Hvala za odgovore. Saj zelo uživam samo kdaj pa res ko lavfa po dveh cilindrih ropota bolj kot pa moja stara yariska 3V. Še posebej na AC me moti ko želiš umiriti vožnjo in potem preklopi na 2 valja.
pred kratkim sem postal lastnik 2019 trojke (90k Km). Zanima me, kako vam kaj ostalim z istim letnikom služijo in na kaj naj bom kaj pozoren? Sem že ogromno prečital na forumu, da načeloma ni nekih težav dokler se avto redno servisira.
Avto mi je super, me pa edino moti to izklapljanje cilindrov. Kako ostali to prenašate oz. ali se to da izklopiti? Ko sem vozil testnega sicer G150 sploh nisem opazil je pa res da sem ga bolj tiščal, da sem videl kaj da od sebe.
Najprej lep pozdrav vsem, sem nov član foruma, ki razmišlja o nakupu Mazde. Glede na že prebrano s tega foruma bom kupoval M3 bencinarja letnik 2018+. Zanima pa me katerega serviserja priporočate iz osrednje SLO? Sem sicer iz okolice Domžal, če je kateri tu okoli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bom še malo spremljal zadevo. Če je pa kdo iz osrednje Slo z enakim motorjem in si je pripravljen vzeti nekaj časa, da bi primerjal vožnjo se mi naj pa javi v zs
Povezava za deljenje
Deli na druge strani