porko-d 2 Napisano 28. januar Zanimivi oglasi! Napisano 28. januar 2 minutes ago, Bini said: Torej je hitro šla.... Ma mislim da je bla 2 meseca na avtonetu. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
porko-d 2 Napisano 28. januar Zanimivi oglasi! Napisano 28. januar (urejeno) Eh ni je več. Bomo počakali. Bla je mazda6 limuzina, 2019l, oprema takumi plus brez šibedaha z 80k km za 19k€ črne barve Popravljeno 28. januar od porko-d Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
porko-d 2 Napisano 27. januar Zanimivi oglasi! Napisano 27. januar Pozdravljeni, si bom sposodil to temo za par vprašanj. Zaradi novega člana družine, je prišla potreba po večjemu avtu. V ožjem izboru je tudi m6 g194 2019+ Na avtonetu sem zasledil tole https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=20393726 in me mika jo it pogledat. Cena se mi zdi malo nizka zato sprašujem, če mogoče ste se že srečali z njo. Lep pozdrav Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ma mislim da je bla 2 meseca na avtonetu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani