Gledam po spletu, pa je kar konfuzno vse skupaj...
Hvala
Mazda kolikor vem ne daje veliko prej uradnih podatkov o novih modelih oz. je do njih težko priti. Po moje bo zdajšnji model CX-30 bi rekel vsaj do nekje 2027, najprej pride novi CX-5 verjetno v 2026 ali konec tega leta. To kar gledaš na raznih straneh, you tubih in podobno, o bodočih modelih, pa so večinoma fake strani 😁.
Ali je to normalno, da avto hiša ne odgovori na email povpraševanje?
Konkretno govorim o AH Ferk MB.
Sem jim pisal v petek in nato včeraj dal opomnik. Vse tiho je bilo.
Ostale AH katerim sem pisal, so hitro, prijazno odgovorile.
LP
Z AH Ferk imam že več let dobre izkušnje, vedno so bili korektni in pošteni. Glede maila pa ali je pravi. Drugače pa cene, če je mišljeno novo vozilo, bodo tako vsi dali enake, po konfiguratorju in ceniku Mazda, ki velja za Slo, ne vem zakaj bi jim pošiljal na mail. Najbolje je najprej iti do prodajalca v salon, da vidiš ali ti trgovec sploh odgovarja in se potem dogovoriš konkretno. Pa računaj da je za nove Mazde, če niso na zalogi, dobavni rok (iz Japonske) nekje 5 mesecev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od Autogefuehl DE še test nove CX-30 G140. Najzanimivejši del testa je od ca. 14:40 na sovoznikovem sedežu...😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani