Zanima me va?e mnenje. Imamo mo?nost ugodno prodat rx8 in kupit MPS 6. Zanima me va?e mnenje. kaj bi vi raj?i izbrali. Naj vztrajamo pr rx8 al kupmo MPS.
Sam se ?e skoraj bolj nagima k MPS, saj rx8 ne gre nikamor, in MPS ima dosti ve?ji tuning potencial. Je pa res da na testih so jo opisal kot avto za mo?ke v penziji .
jst tut zadovoljen z Vugo. Res da sm bil cel dan v NG, ampak se je spla?al. Najbolj mi je v?e? da je to progresive varianta. Hitrej se pele? tr?i je avto.
verjetno bo turbina,s ?ipom se ne da realno spraviti ?ez 200hp VTI-ja
ne, ne ne bo T, ?al ni dnarja. Hja, zdele mam zamenjane odmi?ne(ITR),ses.kolektor,CAI. Potem pride ?e celotn izp.sistem, drugi bati, mogo?e ?e menjalnik od ITR, pa ?e po?telana eloktronika in nanase 200KM. Za ostalo bo pa poskrbel nitro
iiiiiiiii....nice...very nice ))
kolko pride sportna odmicna pa bati...to je precej drag stos, ne?
verjetno bo turbina,s ?ipom se ne da realno spraviti ?ez 200hp VTI-ja
ne, ne ne bo T, ?al ni dnarja. Hja, zdele mam zamenjane odmi?ne(ITR),ses.kolektor,CAI. Potem pride ?e celotn izp.sistem, drugi bati, mogo?e ?e menjalnik od ITR, pa ?e po?telana eloktronika in nanase 200KM. Za ostalo bo pa poskrbel nitro
druga?e pa, kolkkrat si pa ti ?e vozil drag s temle avtom ?
al se meni samo zdelo da ti nekam ni glih ?lo ?
pa brez zamere !
ne, ne, avto je vozu fotr. Je bil pa to njegov prvi drag. ?e bi jst vozu bi ?la precej hitrej. Drga? sva pa stavla da je moja VTI hitrej kot njegova rx-8.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehe, to?no to
.
Kolk pa je 6.ka sploh te?ka?
GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
Povezava za deljenje
Deli na druge strani