Skoči na vsebino
mazda bt 50
Napisano

Zato bo o?itno najbolj?e, ?e se poskusim odpraviti v BTC na poobla??en servis. Zna biti, da bo ?e najceneje...

Ima? v Biljah mojstra Mirana, ki je prej delal na poobla??enem Mazda servisu v Kromberku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Omg kaksni komentarji. Vi kar lepo na vsake tri leta menjajte gume s polnim profilom pa glejte da boste kupl continental, goodyear, ker vse ostalo je krs

Moje so v treh letih ?e skor slick.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zaradi starih gum ni nih?e iz ceste zletel...ali karambol povzro?il...

Tudi 10 let stare gume so pogojno ok...

Poznam kar nekaj primerov, ki te demantirajo. Sicer pa ko se ti bo enkrat to zgodilo, bo prepozno jokat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem dal cca 60 ?, naredil kopijo, ki jo posodabljam. Pred servisom dam kartico ven. :P

Po enem updejtu softwera ni bilo problemov.

Posodablja? kopijo, tiste v avtu pa ne?

Na ebayu sem na?u eno kartico za 40?. Je to zadnja verzija?

Version Ausgabe 2018

Part number - VPGMYF-15L100-AG BJM7 66 EZ1L, VERSION: 2018 ? MZD

https://www.ebay.de/itm/Mazda-Update-Europa-2018-Mazda-CONNECT-NAVTEQ-Mazda-2-3-6-CX-3-CX-5-MX-5/352596604791?hash=item5218653777:g:VjcAAOSwv5xbzL7T:rk:9:pf:0

Samo Hrva?ke ne podpira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Malo off topic: ali je tudi pri novej?ih GXXX bencinarjih (2017, 2018) ob nizkih temperaturah pri hladnem zagonu avto precej pove?a obrate za ca. 30 sekund? ?e se ne po?aka, da obrati padejo, je posledi?no druga prestava kar nevarno hitra za vo?njo po parkiri??u.

To sem tudi jaz opazil, pa nisem vedel zakaj se to dogaja. Res je nevarno, ker avto kar za?iba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.