Zanima me kje bi se dalo dobiti rolo sen?nik za zadnji vrati in da bil rolo, po mo?nosti, da bi se predelalo tapeto in bi se rolo skril. Podobno ima BMW serija 5.
Ali kdo ve kje se kupilo, oziroma pozna koga, da bi to naredil?
Jaz raje vzamem '06 , ker je ?e facelit, glede cene se pa vrtijo tam nekje kot si napisal je pa vpra?anje, ?e kaj prodajo za tak denar, ker so ?asi neugodni za prodajo ''ve?jih'' vozil.
Za ceno servisa na 120.000 si e ?e pozanimal, ker je
Jaz sem si 4 leta nazaj opel astro pripeljal, ki je imela 102.000 in je bil avto zunaj in notri kot NOV, ker ga je vozil potnik za ?okolade in se je sam vozil, tudi prtla?nik ni bil rabljen in toliko km je naredil v 2 letih.
Druga?e se zdele v LJ. prodaja peugeot, ki je pripeljan iz tujine na ?tevcu ima ca 45.000km , ko se je ?t.?asije nesla na uradni servis je pokazalo, de je bil zadnji servis narejen letos januarja na 125.000km . Ja pa ta firma da garancijo na km (45.000) in ja avto zgleda kot nov.
Samo to sem ?elel, ne dajajte prevelike te?e na servisni knjigi, raje naj avto pregleda strokovnjak, tudi na AMZS lahko pelje? in ti avto pregledajo v nulo !!!
Kolikor sem gledal po autoscoutu, se mazde6 letnik 2005 za?nejo pri 7500-8500EUR. ?e dajo na?i asi 1,5 ali 2k EUR zraven je cena takoj 10k+ EUR. Zglihati se verjetno da tudi v tujini, sploh v dana?njih ?asih. ?e pa zaslu?i? 500-1000 EUR na avto pa tudi ni slabo, vsaj zame. Nih?e pa nima rad, da mu avto stoji na hofu. Lahko, da se motim in si narobe predstavljam.
Po Avtonetu sta 1 ali 2 avta od "privat" lastnika, za kar pa tudi nisem prepri?an, ?e nista pripeljana iz tujine.
Nekdo je vpra?al, ?e potrebujem dizla? Hm, delamo 20-25k letno. Imamo Ibizo 1,4, ki popije okrog 7l na 100km, ampak je trivratna z zelo majhnim prtlja?nikom (eno malo ve?jo potovalko pa ?e malo spravim vanj).
Po sili razmer kupujemo ve?ji avto in verjemte mi, da mi je to blazno mu?no. Po par 10k km se vidijo napake in hibe avtomobila in o tem vedo najve? njegovi uporabniki in ne razni ?vercerji. Ravno zato sem napisal post na forumu, da poveste svoje mnenje oz. mi svetujete glede nakupa.
lep pozdrav
Moj namen ni bil, da so avtomobili iz tujine zani? in tako naprej. Ampak, da ko kopuje? vedi, da dober avto v tujini je dra?ji kot pri nas, ker na tiste cene, ki so na internet straneh je treba ?e dajatve pla?at, ki pa niso 50?.
Ko bo? gledal avtomobile se pozanimaj iz kje so IT, DE,... Ker italijanski imajo manj km, so pa slab?e vzdr?evani in da bo 100% na novo pobarvana oba odbija?a in ?e prelivi na blatnike . Avti iz De imajo ve? km, ampak so pa bolje vzd?evani pa ?e zimske gume v 90% dobi? zraven (?e ti jih prodajalec ?eli dati).
Ko bo? ?el gledati avtomobile imej sabo kak?nega, ki se spozna na avte in ne se zana?ati na servisne knjige, avto preglejte od jermenov, zavornih plo??ic, diskov, gume, korozija/rja, nivo olja,.....
Ko gledam oglase avtomobilov uvo?enih v slo. ali ni ?udno , da imajo ve?ina okoli 120.000 km drugi pa okoli 70.000km.
Ste kaj preverili cene in kilometre na www.mobile.de ali www.autoscout24.de in situacija je taka, da za pameten denar ne dobi? avta, ki nebi imel 150.000 ali + km.In kaj se te km ?ude?no izgubijo na poti v slo ??
Avtomobili v tujini, katere kupujejo na?i hendlerji (ve?ina) imajo ve? km ali pa so kaj po?kodovani, ker druga?e se jim ne spla?a delat in prodajat !
Zakaj pa imajo potem vsi pri nas 120 ali manj km je pa to, ker avtomobili, ki imajo VE? km jih zavrtijo nazaj na 120.000, da lepo takoj, ko ga kupi? naredi? veliki servis in so oni kriti glede napak.
Tisti, ki pa imajo opravljen veliki servis jih pa zavrtijo na 70-90.000km.
In to, da vam dajo garancijo pisno/ustno na km si lahko z njim samo rit obri?e? in za ni? drugega ni!
No, tudi jaz v?eraj dobil in kar takoj tudi zmontiral xcarlink. Vzel sam varijanto za USB in SD + bluetooth.
Ta adapter, ki sem ga dobil jaz je univerzalen, samo kabli so za vsak avto druga?ni. Kupil sem ga na tej strani xcarlink , dal za njega s po?tnino ?118.62 !
Glede monta?e je res enostavno, samo po netu najde? navodila kako odstranit radijo in gass!
Po monta?i je normalno sledilo testiranje, predvajanje mp3 se mi zdi dobro in tudi prehod iz enega komada na drugega lep?e kot pri original radiju, kvaliteta zvoka super.
Bluetooth povezava telefona je pa slaba, sli?i se dobro, oddaja pa ?um in slab zvok ! Je pa res, da tudi nisem pri?akoval kvalitete, kot pri originalu ali parot-u.
Ker se tudi sam odlo?am za nakup mazde 6 (karavan), in sem tudi sam opazil ta avto od AHV, me zanima kaj je problem s to avtohi?o, da pravi? da je vse skupaj en nateg. Si morda ?el gledat avto?
Ali morda kdo ve kako je z avtohi?o TPV iz Novega mesta? Sem opazil, da imajo eno mazda 6, s samo 48000 km, je pa uvo?ena iz Italije (http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2260126). Cena je dokaj ugodna.
Hvala!
Jaz sem to?no leto nazaj ?el v TPV dve 6-ki pogledat, od tega , da so mi garantiral po telefonu, da sta nepo?kodovani, da imata servisni,...
Ko sem pri?el do njih sta bili obe bolj bogi ena bolj, druga morda ?e sprejemljiva za ceno, o servisni sta se pa ?ude?no zgubili.
Kolikor spremljam njihovo ime po forumih, jih ne priporo?ajo!
Ali ima kdo izku?nje s temi vmesniki ? Jaz imam ?eljo to kupit in dat vgradit v mojo 6-ko, zraven bi pa se priklopil iPOD ali pa NOKIO N95 z navigacijo.
?e zdaj imam dva avta (1*?enin in 1*moj), si naj stro?ke ?e z enim delam, ni pogojev, raje firmo Mazda to?im, da naj v navodila in reklamo napi?ejo, da njihovi dizli niso namenjeni kraj?im vo?njam, kot 15km.
No pa ni stvar v tem, do zdaj sem imel Pasata, Vectro in Honda pa jim isti princip vo?nje ni delal preglavic tudi NOBENIH nepredvidenih stro?kov.Zato mislim, da tudi z Mazdo glede tega ne bo problema , ker skrbim in servisiram avto, kot malo kdo!
Samo ugasnil bi rad webasto, razen ?e s tem res ?kodujem motorju, potem ne pride vpo?tev!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zasu?ena smola gre dobro dol tudi z nadomestkom acetona, katerega na?e drage uporabljajo za ?i??enje nohtov.
Druga?e pa olje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani