Imel sem letnik 2001, dve leti, za pazit kot ?e re?eno: rja kjer je bilo skupaj punktirano, spodnji del vrat znotraj, ?e avto rad pocuka pri prestavljanu lmm, kamen?ki zelo radi odbijejo barvo na havbi, ve?jim od 180cm ne priporo?am. Za mal po son?ku vozit je 1.6 dost, sicer ne. Na volanu se vidijo sledovi obrabe ?e po 30000km(na navadnem volanu). Hard top je super - men osebno je avto s to streho ?e lep?i. Sede?i - tisti ki majo naslon posebej mi niso najbolj v?e?...
Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko?
Zakaj pri prera?unavanju ne upo?tevate ?e ve? vrednost vozila pri prodaji.....dizel je ?e po eurotaxu ve? vreden... Tako pride izena?enje ?e pri pol kilometrov kot ste jih napisali
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
bomo pa komarje gojil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani