Skoči na vsebino
Voda v prtljažniku mazde 6
Napisano

jaz sem mel tocno isti problem kot ti in problem je bil ta, ki si ga opisal...tko da na servis pa naj zrihtajo kot morajo

Tak avto sem kupil(nisem opazil da bi bil razbit), sem pa na Gami spra?eval kaj bi bilo krivo pa ni noben ni? vedu...

bomo pa komarje gojil :D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP MAZDE MX5
Napisano

Imel sem letnik 2001, dve leti, za pazit kot ?e re?eno: rja kjer je bilo skupaj punktirano, spodnji del vrat znotraj, ?e avto rad pocuka pri prestavljanu lmm, kamen?ki zelo radi odbijejo barvo na havbi, ve?jim od 180cm ne priporo?am. Za mal po son?ku vozit je 1.6 dost, sicer ne. Na volanu se vidijo sledovi obrabe ?e po 30000km(na navadnem volanu). Hard top je super - men osebno je avto s to streho ?e lep?i. Sede?i - tisti ki majo naslon posebej mi niso najbolj v?e?...

Drga? pa avto ene 3 klase nad francoskimi CCji.

LP pa Zoom-Zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazenske to?ke
Napisano

Labi GT ali lahko pogleda? pogoje za vo?njo avt. prikolice? Zanima me skupna dovoljena te?a. Kaj je bil izpit za prikolico delan posebej, al ti avtomatsko tud to ?teplajo? Ali lahko vsak dvigne tako vozni?ko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z roadsterji-cabrii
Napisano

Mx5 sem mel 2 leti....

-Usnje ?rno nikakor.....?e je streha odprta ?e volan komaj prime?....

-?e ti ho?jo vlomt ti bojo tut v sef....skrij vredno

-omejen? men je moja manj zapravla ko je ?la v ?pecarijo :)

-prehladi? se bolj v norrmalnem avtu z odprtim oknom (nujno ?e ni 30c - windstoper - pri ve? urnih vo?njah)

-za pozimi avto ni za vsakega (rwd) ?e obvlada? bp.; ?e ?e sneg obvezno hard top....tud odli?no zgleda

pri navadni strehi zna ob de?ju mal pocedit ko odpira? vrata - ni kriti?no

Ko bo mo?nost si jo bom prvo??u spet......tako se pele? le z redkimi avti....

Do takrat bo pa 323f..... :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626
Napisano

Avto je res super sm mora? vedet da ko ga kupi? se verjetno poro?i? z njim....ko bo star 10 let ga verejtno tud avtohi?o ne bo povohala...

:blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5
Napisano

Bok...

Jst prodajam MX5 2001 z hard topom....

Hib na avtu ni...poraba od 8 do 11-zima + mestna vo?nja, kasko cca 100k -50%maxi paket, stro?kov razen servisov ni pa ?e ti niso dragi...

avto mam na avto netu....?e te zanim ?e kaj ma? tam email...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx5
Napisano

No stokovnjaki povejte mi kolk bom spomlad dobu za MX5 1.6 standard oprema +hardtop+roll bar+daljinsko centralno+alu p.

avto bo mel 40 000km

letnik 2001

lepo ohranjen. :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.