Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Mah Simon, sej pozna? zgodbo, da so ga v osnovni ?oli vsi mikastli, pol pa je kupu Hondo al pa Bend?olo, pa je zdej "prvi" na vasi (beri glavni seljak) :blush::hohoho:

al pa redar

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kvaliteto mazdinih v6 motorjev lahko tud jest potrdim. mel sem 1.8 res da samo okoli 1000 km, sedaj pa 2,5 ki ima ze 360k km in se vedno ne pije olja bencina pa ob lepi voznji pod 10 na relacijo okoli 8

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bruseljska direktiva
Napisano

pa se neki je: kolk studentov paznate ki imajo avto mlajsi od 10 let jest zlo malo.

sam to je pa po drugi strani dobro: baje da mladi vozniki povzrocimo najvec nesrec. torej ce ne bomo imeli za avto se ne bomo vozili in se zabijali. pa bo bodo nase ceste spet varne :danzoman:

:vskalo:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obna?anje lastnikov nekaterih znamk
Napisano

ja marsikaj je bilo napisanega glede. dozivim precej takih situaci ko se vozim po ac 120 in prehitevam kamion pol pa prileti mojster z novim bmwjem in mi zacne blendat naj se umaknem in ko prehitm kamijon ga spustim pol pa za njim se pa pri 180 userje ne upa vec.... ce mi nebi blendal pa nebi sel za njim

sicer naceloma vozim po predpisih, pa ne da se imam za vzornega voznika, tud men se kdaj strga pol pa res veljajo samo se fizikalni zakoni

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 sport GT 2.5
Napisano

Pa kaj je to za en fenomen, da ni V6 motorjev bolj v ponudbah??

V kon?ni fazi ga lahk ponudjo na plin, pa nau nobene dileme ve? glede porabe :angry:

Porabe?

men zdej ko sm zategnil vse cevi za zrak mi povprecno pokuri manj kot 10 l pa je 2.5 V6 in letnik 1992.

Na dolge relacije pa se manj, od kranja do kopra pa nazaj porabil 22 l bencina. Tako da glede velike porabe pri V6 motorjih ni ?ist res.

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

danes ko sem tankal sem zracunal da sem dosegel do sedaj navidez nemogoco stvar (morm mal zakomplicirat :P ) z enim tankom sem naredil 490km in polnega tankal 46l :blink:.

poraba pod 10l :ouje:

razlog da je poraba padla za za vec kot 2l ni nacin voznje ampak sem zategnil cev pri loputi zraka sramezljiv

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ves se dogajajo se hujsi kriminali

en v mojih koncih ma bordo rdeco pando pa cez celo havbo nalepke al pa totalno predelanga ta starga kliota(odbijaci, pragovi, luci,feltne,,,) zadnjega blatnika mu pa pol manjka zaradi rje. pa da ne govorimo o novem nacinu pipmaja z selotejpom :P

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni se zdi pa tole kar nekolko sme?na cena, zdej sam odvisno, al je tole podn od avta, al je to od Honde motor notr? :ne vem:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2019492#

imel sem roverja 114gsi 1996 in lahko recem da si ni zazluzu da si mu reku avto

gniv na podnu tako da je blo vec rje kot pleha imu je hidro-pnevmacko vzmetenje (samo slis se dobr, v resnici ni sploh omembe vredn) ki bi ga mogu filat vsake 2 tedna.......

tko da rover=jetra

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.