Mah Simon, sej pozna? zgodbo, da so ga v osnovni ?oli vsi mikastli, pol pa je kupu Hondo al pa Bend?olo, pa je zdej "prvi" na vasi (beri glavni seljak)
danes ko sem se vracal iz dusseldorfa je bilo okrog 15. ure na severni strani tauren tunla (cca 1400m nmv) priblizno 4 cm snega plugi so ze kar pridno delali
kvaliteto mazdinih v6 motorjev lahko tud jest potrdim. mel sem 1.8 res da samo okoli 1000 km, sedaj pa 2,5 ki ima ze 360k km in se vedno ne pije olja bencina pa ob lepi voznji pod 10 na relacijo okoli 8
pa se neki je: kolk studentov paznate ki imajo avto mlajsi od 10 let jest zlo malo.
sam to je pa po drugi strani dobro: baje da mladi vozniki povzrocimo najvec nesrec. torej ce ne bomo imeli za avto se ne bomo vozili in se zabijali. pa bo bodo nase ceste spet varne
ja marsikaj je bilo napisanega glede. dozivim precej takih situaci ko se vozim po ac 120 in prehitevam kamion pol pa prileti mojster z novim bmwjem in mi zacne blendat naj se umaknem in ko prehitm kamijon ga spustim pol pa za njim se pa pri 180 userje ne upa vec.... ce mi nebi blendal pa nebi sel za njim
sicer naceloma vozim po predpisih, pa ne da se imam za vzornega voznika, tud men se kdaj strga pol pa res veljajo samo se fizikalni zakoni
danes ko sem tankal sem zracunal da sem dosegel do sedaj navidez nemogoco stvar (morm mal zakomplicirat ) z enim tankom sem naredil 490km in polnega tankal 46l .
poraba pod 10l
razlog da je poraba padla za za vec kot 2l ni nacin voznje ampak sem zategnil cev pri loputi zraka
en v mojih koncih ma bordo rdeco pando pa cez celo havbo nalepke al pa totalno predelanga ta starga kliota(odbijaci, pragovi, luci,feltne,,,) zadnjega blatnika mu pa pol manjka zaradi rje. pa da ne govorimo o novem nacinu pipmaja z selotejpom
imel sem roverja 114gsi 1996 in lahko recem da si ni zazluzu da si mu reku avto
gniv na podnu tako da je blo vec rje kot pleha imu je hidro-pnevmacko vzmetenje (samo slis se dobr, v resnici ni sploh omembe vredn) ki bi ga mogu filat vsake 2 tedna.......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
al pa redar
smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi
trevian
tribal wars
Povezava za deljenje
Deli na druge strani