Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ob 15:40 sem oddal tale oglas...ob 16:10 se je najavil nekdo ki ga vzame takoj.... :rolleyes:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4157808&show=1

P.S. je pa to hitro oddan oglas, ker ni treba izbrati nobene opcije ali opreme sramezljiv

eh ?koda da nisi lani prodajal tega :)

prej sem imel med drugim tudi seicentota sporting in je mala raketa, ta cinq pa je ?e la?ji :D

una siva NA pa :rispekt::rispekt:

jaz sem za mojo dal 3300 pa je dale? dale? dale? od perfektnefa ta pa je :ljubezen:

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa vmes pripeljan iz Amerike (zadnja tablica). Hipoteti?no je mo?no ja... Saj a ni tako, da na servisu v ra?unalnik vtipka VIN kodo in to?no ve leto izdelave. Vsaj pri dolo?enih znamkah je tako.

ja vin upi?e? in ti pove kdaj je bla narjenea, v keri fabriki itd.

sicer pa te NA nebi uzel ?e zaradi tega ker vsaki? ko sem jo videl je tip v avtu kadil, z zaprto streho..za ta denar? ne

v ameriki in angliji dobi? BRG limited edition kot iz ?katlice za ta denar, ne pa nek drek z rde?imi diski(bobni?! ne ?tekam se ?udim kaj je tolko rde?e tam not), zatemnjenimi ?ipami, preoble?enimi sede?i kr neki in luknjami v zadnjem odbija?u.

raje jo grem uva?at iz ZDA in ?e verjetno bi manj porabu :P

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

da bi videl kak?no type r ko ima moj najbolj?i prijatelj za bajto :D isti model kot ta,samo da je neprepoznavna :D

100+kmh na polno brez bremzanja v ?karpo ?elno (policaji so bli bolj pametni, da ki je ?el 150 :D )

(zlomljeno zapestje in odprt nos)

pa ?e je prodal poln k stvari, vklju?no z motorjem :D

to je honda, vse gre nima? kej :D

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V takem primeru, bi bilo pa fajn imet ve? avtov na isto registracijo :bravo:

ja samo legalno se to pri nas ne da :D

kje je ?e evropa za nas :glare:

se bom v avstrijo selil samo zaradi tega :D

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vidim, da imava podoben okus. Jaz bi imel eno Miato pa eno Micro, pa oba avta tko za igrat se, za na RL, ob nedeljah, avtoslalome.... :P

tako je, pa rsa za dailyja ne :D

micra je zakon sem vozil od kolega iz trsta ?e uno prej?njo, nemore? vrjet kako letijo ta jajca mala (ne da je moja miata kaj ve?ja :D ).

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bela pa?e ?isto vsakemu japoncu, sej je to njihova barva. ?e bi mel nb, bi imel ali s5 rumeno,ali pa ?rno in potem bi ji dalrde?e ali rjavo usnje not :P

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 Vs. Z3
Napisano

tako ti bom rekel, prvi cabrio roadster ki sem ga vozil v slu?i je bil z3.. ni? posebnega tipi?en cabrio, en teden za tem sem vozil mazdo mx5 nb, verjame? al ne sem se zaljubil v avto ?im sem zamenjal brzino, menjalnik je petarda, dr?i se ceste kot klop itd. takrat sem rekel moram imet tak avto!! in leto pa pol pozneje sem ga kupil :) sicer malo starej?o ampak je taprava. Najbolj?e da se zapelje? z obemi pa proba?. Jaz osebnoz3ja ne pogledam, ker mi ni dal nobenega navdu?enja za volanom. ?e misli? imet avto za eno sezono vzami z3ja ker ga bo? la?je prodal (pa? bmw :rolleyes: ), ?e pa misli? ?e leta u?ivat z avtom,pol pa ve? :) streha za z3ja je oko z glave, za mazdo jo dobi? novo za 200e kompletno, in kar ti srce po?eli najde? na internetu.

lp

enej

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pa ja, to ma sam konje to ni ?portn avto :) to je ladja :) kje bo? tu ?utu prestave ta avto je narjen da se pele? ?imbolj udobno, za psihi?e ma bmw M3 in M5... :) mislim da ma M3 dualclutch :)

novi m3, ja. samo m3 je proti m5 manj zabaven, vsaj meni, ima ful ?uden menjalnik :S

neki cuka nonstop.

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

;) ?e bi bil tolk za en k***c ne bi bil v ogromno teh novih ?portnih avtih. A to si vedel, da naprimer pri 370z avto sam zvi?a obrate ko vr?e? v ni?jo? No te nove zadeve niso tako slabe kot TI misli?.

tudi audiji s tanovimi paddleshifti sami zvi?ao obrate, tudi dizli.

neverjetno kako potegne q5 dizel s tem menjalnikom.

v?eraj vozil golfa gti 5 z dsgjem in menjalnikom na volanu, 100tka ko z riti.

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Evo rollbar za miato

Sm pa najdu enkrat ?e eno angle?ko zadevo, sam se zdej ne spomnm imena.

Jz mam sicer namen enkrat v prihodnosti neki tazga s?arat, k ma kolega vs orodje, ?akam dejansko samo ?e na pipebender, ki ga trenutno ?e ni

hmm...kaj bi se dalo pol ko bo? delal, da ?e zame nardi neki takega? seveda proti pla?ilu. ki se mi ne da naro?at z amerike itd.

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ni nujno, niso vsi autobahnerji, tisti ki se vozi na dolge relacije ma navor ponavadi.

se ne vozi vsak 200km delat vsak dan ;)

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sicer pa ?e je nov motor not, te lahko b.k. lepo dela? po navodilih in gre.

po nem?iji se prodajajo z 200+k km.

15195ad9.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.