Pa vmes pripeljan iz Amerike (zadnja tablica). Hipoteti?no je mo?no ja... Saj a ni tako, da na servisu v ra?unalnik vtipka VIN kodo in to?no ve leto izdelave. Vsaj pri dolo?enih znamkah je tako.
ja vin upi?e? in ti pove kdaj je bla narjenea, v keri fabriki itd.
sicer pa te NA nebi uzel ?e zaradi tega ker vsaki? ko sem jo videl je tip v avtu kadil, z zaprto streho..za ta denar? ne
v ameriki in angliji dobi? BRG limited edition kot iz ?katlice za ta denar, ne pa nek drek z rde?imi diski(bobni?! ne ?tekam se ?udim kaj je tolko rde?e tam not), zatemnjenimi ?ipami, preoble?enimi sede?i kr neki in luknjami v zadnjem odbija?u.
raje jo grem uva?at iz ZDA in ?e verjetno bi manj porabu
tako ti bom rekel, prvi cabrio roadster ki sem ga vozil v slu?i je bil z3.. ni? posebnega tipi?en cabrio, en teden za tem sem vozil mazdo mx5 nb, verjame? al ne sem se zaljubil v avto ?im sem zamenjal brzino, menjalnik je petarda, dr?i se ceste kot klop itd. takrat sem rekel moram imet tak avto!! in leto pa pol pozneje sem ga kupil sicer malo starej?o ampak je taprava. Najbolj?e da se zapelje? z obemi pa proba?. Jaz osebnoz3ja ne pogledam, ker mi ni dal nobenega navdu?enja za volanom. ?e misli? imet avto za eno sezono vzami z3ja ker ga bo? la?je prodal (pa? bmw ), ?e pa misli? ?e leta u?ivat z avtom,pol pa ve? streha za z3ja je oko z glave, za mazdo jo dobi? novo za 200e kompletno, in kar ti srce po?eli najde? na internetu.
pa ja, to ma sam konje to ni ?portn avto to je ladja kje bo? tu ?utu prestave ta avto je narjen da se pele? ?imbolj udobno, za psihi?e ma bmw M3 in M5... mislim da ma M3 dualclutch
novi m3, ja. samo m3 je proti m5 manj zabaven, vsaj meni, ima ful ?uden menjalnik :S
?e bi bil tolk za en k***c ne bi bil v ogromno teh novih ?portnih avtih. A to si vedel, da naprimer pri 370z avto sam zvi?a obrate ko vr?e? v ni?jo? No te nove zadeve niso tako slabe kot TI misli?.
tudi audiji s tanovimi paddleshifti sami zvi?ao obrate, tudi dizli.
neverjetno kako potegne q5 dizel s tem menjalnikom.
v?eraj vozil golfa gti 5 z dsgjem in menjalnikom na volanu, 100tka ko z riti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok, ta je bila grda ?e prej, zdaj pa holy shit! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8824814&show=1&avto=
Od nekdaj lep? so Miate slovele,
a lep?e od moje bil? ni nobene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani