Skoči na vsebino
Kupim dve gumi.
Napisano

Na moji mazdi 6 imam gume, ki imajo za seboj slabih 10.000 km. Na eni od gum sem zadel plo?nik tako, da mi je odtrgalo del gume v veli?ini 3 cm2. Ker so gume skoraj nove bi rad zamenjal le par teh gum, za isti model. kot ga iam ?e na avtu. Nikjer ne morem dobiti taga modela gume.

Dunlop 225 45 r18 SP SPORT 2050

?e kdo ve kje se ga da kupit, naj mi prosim napi?e oziroma da kako telefonsko ?tevilko.

Lep pozdra Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Pred mazdo sem vozil kar nekaj razli?nih proizvajalcev.

Ko sem se odlo?il za nakup mazde 6 let 2004, sem bil zelo skepti?en glede kvalitete opreme. Mazda ki sem jo kupil je imela vso mo?no opremo, torej stvari ki so jih do tedaj imeli samo dra?ji Nem?ki avti.

Moram re?i, da sem z tisto mazdo naredil 180.000 km. in razen rednih servisov in malo pozornosti, ki ti vzamejo uro ali dve na leto, je to avto ki si ga zaslu?i vsak.

Leta 2012 sem se odlo?il da si privo??im nov avto. Brez sekunde premisleka sem kupil ponovno MAZDO 6.

Mislim, da to samo po sebi pove vse.

Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgrajena navigacija TomTom
Napisano

Zanimajo me va?e izku?nje z vgrajeno navigacijo v Mazdi CX-5 pa Mazdi 6 (semizdi da majo isto tudi trojka FL pa Mazda 5). Ste se posku?ali kaj igrati z posodobitvami map, sistema ter nalaganjem novih jezikov/glasov. Na tomtomovi spletni strani sem zasledil da se celo lahko nalo?i tudi jezikovni paket v sloven??ini... A ta stvar deluje?

Zanima me zato ker se odlo?amo za novo ?estico in bi rad vedel ?e se da dat sloven??ino gor pa ?e je ta navigacija vredna tistih 600?...

Link na tomtom spletno stran... http://www.tomtom.com/en_us/shop/voices/

No ?e vnaprej hvala za va?e odgovore :D

Probaj pogledat tukaj.

http://cafe.mobil.hr/forums/296-Samostalni...ki-ure%C4%91aji

Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport Combi CD140
Napisano

Glede na to, da ima 120.000 km., je prvo in klju?no vpra?anje ali ima narejen veliki servis. ?e ga nima si takoj dodaj ?e 1000 eur. iz tvojega ?epa.

Pa ne samo vpra?at, ampak preveri.

Ker je uvo?en iz Italije, je malo verjetno, da je bil ta servis opravljen.

Uro?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Pozdravljeni.

Sem eden tistih ki ima tudi te?ave z DPF filtrom. Pred 14 dnevi, sem bil na servisu, kjer so m odpravili napako, lu?ke DPF. Opazil sem, da so mi menjali olje, kljub temu, da ni ?e ?as za redni servis.

Nivo olja je bil na sredini, v dveh tednih sem prevozil cca 1000 km. sedaj je nivo olja skoraj pri oznaki X.

Ali je to normalno.

Uro?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. Jo pozna kdo tole?
Napisano

Torej, ?e sem prav razumel je cena te mazde 3000 eur. Torej ?e pomislimo, da je velik servis po neki dobri vezi 700 eur. Meni se zdi poceni glede na opremo. Jaz sem prav tako, samo z 175000 km dal za 4000 eur.

Uro?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6
Napisano

Zanimama me, ali lahko na svojo roko zmontiram dvd + navigacija v mazdo 6 ki je ?e v garanciji. Pa da mi ne bodo na servisu rekli, da je moje garancije konec, ker sem sam nekaj delal.

Spra?ujem pa za to, ker so mi na servisu rekli, da me bi stala taka zadeva tudi do 1000 eur. Pa vendar ni toliko krat bolj?a od te.

http://www.ebay.co.uk/itm/Cool-8-MAZDA-6-G...=item4854ae54c3

Kaj se vam zdi?

Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde v tujini in stro?ki v slo.
Napisano

Zanima me, ?e lahko kdo pove kak?ni so stro?ki v Sloveniji po tem, ko kupi? avto v tujini ITALIJI.

Konkretno se gre za Mazda 6 WAGON 2.2 MZ-CD 16v 163 CV DPF 6 M. letnik 2011 z ceno 20,200 eur. in z 20.000 km. Torej sli?al sem, da je potrebno pla?ati DMV, DDV in ?e?.

Potreboval bi pa tudi va?e mnenje ali se spla?a kupit avto v tujini, pa ne zaradi denarja tem ve? iz ostalih razlogov, kot so servisi in garancije.

Uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veliki servis M6
Napisano

Torej cena je 1350 Eur., ker je potrebno menjat vse teko?ine, jermene naj dra?je te pa prite hidravli?ni zategovalec jermena ki je stal nekje pred 6 mesci 3oo eur. Vse to kar sem na?tel je vklju?eno v ceni.

Kot zanimivost cena mehani?ne ure pri mazda servisu je 52 eur. (ne more? verjet), pri chevrolet servisu pa 30 eur. Jaz osebno vozim mojo mazdo na chevrolet srvis, ker garancije itak nimam ve?. Naredijo mi isto kot bi mi naredili na mazda sevisu samo ceneje. na mazda servisu so mi rekli da mi vgradijo originalne dele (ORIGINALNE - saj mazda ne proizvaja delov). Moje osebno mneje je da se da nerest veliki servis kje drugje in ne na mazda sevisu dosti ceneje.

Uro?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje Stekel+Parkirni senzorji
Napisano

Imam mazdo 6 2004.

Zatemnjena stekla imam skoraj do max..

Stekla mi je zatemnil dr. glass, cena 120 eur. +31 eur. za homologacijo.

Sprva sem bil zelo skepti?en v zvezi z vidljivostjo, za kar sem ugotovil da se znotraj vidi ven skoraj isto kot pred zatemnitvijo. ?e od zunaj pogleda? notri deluje folija kot ogledalo, od znotraj pa zgleda kot blago ?rna.

Sam nimam parkirnih senzorjev pa mi je do sedaj ratalo obdr?ati avto cel.

Lep pozdrav Uro?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mosti?enje L716 pri mazdi 6 2004
Napisano

Lepo prosim ?e mi lahko nekdo opi?e kako se mosti?i L716 pri mazdi 6, ker bi rad vgradil xcarlink in smola imam letnik 2004.

Potreboval bi opis iz prve roke, kak?no sliko ter slovensko in ne linke z neta, kjer mora? imet vsaj nekaj izku?enj.

lep pozdrav uro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.