Skoči na vsebino
Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Pelkota poznam, servisiram avto pri njemu. Do zdej brez problema, lansko leto sem dal da mi obnovi menjalnik in sva zrihtala po ene 3tisoc kilometrov se je menjalnik spet oglasu in sem peljal nazaj reklamirat brez besed je vzel avto zamenjal menjalnik za drugega rabljenega(s tem sem se sam strinjal) in zadeva zdej dela ze cca 25tisoc km.. Nisem nc doplacal

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup M3, druga generacija
Napisano

Od kje vam podatki da dizli niso kvalitetni meni ni jasno. Vozim mazdo 6, z 290 000km. Do zdej nobenih vecjih problemov z motorjem, motor sploh nisem odpiral, edino dpf sem dal vn, ker mi je zacel malo biksat, in menjalnik sem zamenjal ker po vsej vrjetnosti sem ga sam kj zajebal. Turbina prva, vztrajnik prvi, edino sklopko sem menjal preventivno ko sem menjal menjalnik..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Glede aebasta js bi se pozanimal na avtoalarmi slovenije, kjer ti vgradijo en modul v Avto in potem lahko spremljas avto (tracking) , vzigas prek telefona ali kljuca pa tudi avtoalarm je.. Skratka vse v enem in nimas tezav s tem ali dela webasto ali ne.. Brat je dal vgradit v audi a6. In zadeva super spila..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jst mam ze 281 000 kilometrov, pa sklopka je se prva notri edino sem menjal vztrajnik preventivno, pa ceprav ni nic treslo, ker sem imel glih razkopam avto zaradi menjalnika sem potem se to menjal. Pelko je reku da je sklopka v super stanju..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ko je meni enkrat en kolesar boksnil spegel po njegovi krivdi sem za njim vozu cca. Kilometer in dobesedno pred policijo sva se skoraj stepla, ker mu nisem dovolu da gre cez zebro s kolesom jst sem pa bil z avtom, sem mu obljubil da ga bom povozu tudi ce gre cez zebro pa ceprav sva pred policiji. Tako da malo merkaj. Ocitno nisi se naletel na tapravga.. Ali pa si glihkar v temi razkurnik :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WIZ zavarovanje
Napisano

Tudi jst sem bil razvocaran nad markota, tudi preusmerjem pri sodelavki in isto poraz, potem sem pa poklicala summit leasing in so mi zrihtal super ponudbo.. Jst mam tudi obcutek da je konc z njim.. Vsaj kar se zavarovanja tice

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Jst bi ti reku da kupis bmw 5 gt, pa lahko potem odpres prtljaznik kakor hoces :) ali pa skodo superb, j pri meni je resen kandidat za naslednje leto, ker mazda s tem modelom ze tok zaostaja da je brezveze.. Pa nc novega ni na vidiku

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Evo diagnoza, sobe majo odstopanje zaradi tega se pogosto izvaja regeneracija. Obstaja tudi sum da naj bi bil dpf zabasan ali pa stopljen.. Tako da najboljse je da dpf gre vn. In odlocitev je padla da dpf gre vn. Bomo potem vidl kako se bo avto obnasal. Sporocim drug teden ko dobim avto

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Jst sem imel 19. Prevec trda voznja. Blatnike sem mogu povaljat. Imel sem pa gor 235/35r19..pa sem jih dol dal. Drugac je pa avto zgledal bomba..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.