Eni ceno dol zbijajo, drugi jo pa gor dvigujejo desc je vidu za kolk se prodajajo ostale, pa je kr ceno dvignu (z dveh jurjrv na dva pa pol ) Pa prvi? sem mel (skor) mo?nost si ubost mijatico (finance so) sam so na ?alost namenjene za druge izdatke eh, kdaj drugi? k bojo sigurn ?e kej cenej?e predn si jo bom privo??u (upam da noujo ?e oldtajmerji hehe) pa ?e v najlep?ej?i barvi je
Sej ?e pogledate na ?kodo, tut vidte kolk je v relativno kratkem ?asu napredovala (smo imeli 2x favoritko in nazadnje felicijo) in ima zdej ?e skor nem?ke cene pa ni slab avto; v marsikatermu pogledu "nabije" hi?ne sestre, sam se marsikdo ?e zmrduje,ker je pa? ?e?ki avto
hm, ?e je to ta, k mislim da je, poj sem jest s tem modelom govoril poleti,k smo ?li na morje in smo zarad nesre?e stal v koloni kake 2km pred jel?anami res jo je ?koda pa ?e ?ek?i barva je
O tem sem jaz govoril potem je pa samo ?e ?elja in apetit kupca, kolk se bo hotu stegniti ?e za dodatno opremo, za katero pa vsak ve, da potlej avto podra?i skoraj za 50% ali ve? sploh kar se ti?e nemcev
Pa senzor za de? mam tut jest in nikol ne odpove: u?+de?+desna roka+ro?ka za brisalce=zmaga in to zastonj,hehe
Saj jaz mam tudi ob?utek, da folk samo ceno primerja ne pa tudi tega kaj dejansko dobi? za ta denar Pri nekaterih se samo osnovni model za?ne pri teh cenah, tukaj ma? pa skor ?e full optional opremo In pa seveda ?e to dejstvo, da se primerja ?vab in korejec je ?e malo mimo ?eprav zadnja leta tut korejci ?e kar po?teno me?ajo ?trene preostalim znamkam! Ker resnici na ljubo, kaj ti nuca ergonomi?no in funkcionalno upravljanje armaturne plo??e (ergo WV), ?e pooj skor zaspi? zraven od tazga dolgcajta,ki ga iz?areva? Pa tudi oblika karoserija je ?e precej klavrna in konzervativna napram drznemu oblikovanju korejcev! In kakor je ?e nekdo omenjal primerjavo dizajna ta novga pasata in nove mazde 6? Mislim, da tukaj sploh ne more biti debate glede tega; ker mislim, da bo nekdo raj?i pogledal za mazdo (ala mua) kot za pasatom,k najprej sploh ne ve?, ?e je to pasat ali kater drug model iste firme (vse je look-a-like) ok, tukaj izvzamem golfa
Pizda ne vem tko pa? res mi je konc oblika pa tut tko k se bo dost potoval pa to da mamo km stvari dt
Malo na besednjak merkaj; tukaj ne maramo kaj preve? grdih besed
Lej, sej to je v bistvu ?ist tvoja stvar in tvoje ?elje; ?e ti buđet ni problem, poj si kar daj du?ka, saj je tut meni ta 6ka kar v?e?na prej se pa ?e informiraj, kok te dejansko tak avto tega razreda pravzaprav ko?ta, da ne bo? poj jamru
2.0 sigurno malo manj porabi,k jo ni treba priganjat v visoke obrate,da sploh kam gre 1.8 je kar mal ?voh za tako kila?o avta, sicer je blo pa o tem ?e kar nekja malega povedano v starej?ih postih
?e ne pa par testnih primerkov najdt in jih sprobat...hja, z generalko je pa tko tko; odvisn od kilometra?e,k jo dobi?. V?as je pa kr priporo?ljiv,da zamenja? to,kar je treba zamenjat in si prihrani? marsikatero skrb, da nou kake neumnosti Sicer pa, zakaj rabi? tako velik prvi avto?
?e en cajt vode in ?ajfe niso vidle...je pr moji tut tista svinjarija kr zape?ena na barvo; pol dneva poliranja pa bi mogo?e kej nareduv tej smeri...plastika je pa itak zgodba zase
HJa,pr ?parov?kih je pa bl tkotko ane,?e misli? to bolj na porabo. Ponavad zarad kubature in podhranjenosti ne pr?para? glih tok br benzu,kokr pr zdej?nji. Malce relavantno je vse skup. Sploh k jih mor? prganjat ke v uberture,da sploh kam gre. Razen ?e si se odlo?u za penzionerski stajl vo?nje! ?e pa ?e v tem rangu i??e?,pa bl glej na made in japan. Al pa mrbit kazga italjana
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eni ceno dol zbijajo, drugi jo pa gor dvigujejo desc je vidu za kolk se prodajajo ostale, pa je kr ceno dvignu (z dveh jurjrv na dva pa pol ) Pa prvi? sem mel (skor) mo?nost si ubost mijatico (finance so) sam so na ?alost namenjene za druge izdatke eh, kdaj drugi? k bojo sigurn ?e kej cenej?e predn si jo bom privo??u (upam da noujo ?e oldtajmerji hehe) pa ?e v najlep?ej?i barvi je
Povezava za deljenje
Deli na druge strani