A je kdo ze preveril, ce ta verzija iz ebaya deluje tudi na M6 2017 letnik? Tudi meni je 500eur za kartico malo prevec glede na to da jo uporabljam mogoce 2x letno..
se strinjam z zadnjimi nekaj posti... mazdo3 ki sem jo kupil pred pol leta priblizno ziher ne bom prodal se kar nekaj casa... tak da pomoje se rabljene ne prodajajo zato ker so dobri avti in je z njimi malo stroskov pa jih bodo lastniki meli dokler bodo sle, udobje pa itak na vrhuncu.
to je pa?? mogoce 114,3? jaz sem s sublerom mero dans pa je od sredine do sredine sosednjega sraufa priblizno 68mm, do nasprotnega sraufa pa 110,5mm. Malo sem risal skico pa je prislo da bi nekje premer ce bi si krog narisal bil okrog 114mm. kak se pa dejansko to meri mi pa ni cist 100% jasno.
ker se sam zanimam za nakup mazde 3 sem izbrskal tudi novost. Nova Mazda 3 model 2010, uradno se zacne v SLO prodajati okrog 15.5.2009. Na slikah izgleda zeloooooo lepa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz lahko potrdim, da kartica iz ebaya deluje tudi na M6 2017 :-)
Zoom-zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani